anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaginiona paczka

WarsztatNadruku
#11 Animator

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Witam 
Gdzie możemy znaleźć informacje co się dzieje z nadaną przez nas paczką? Paczka została wysłana w poniedziałek (poprzez punkt w Żabce), i od momentu jej zeskanowania nic się dalej nie dzieje a klient dzwoni o swoje zamówienie. 

Zrzut ekranu 2026-03-26 o 11.48.04.png

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@WarsztatNadruku DPD w Allegro Delivery nie zawsze dostaje info że w żabce są paczki, stawiam że dalej tam leży 🙂

WarsztatNadruku
#11 Animator

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  
I znalazła się nasza "zguba". Paczka nie została wydana kurierowi choć powinna bo byłam z nią przed przyjazdem kuriera do punktu. 
Z uwagi iż my dopełniliśmy warunków wysyłki proszę o nie branie tego zamówienia do jakości sprzedaży bo brak jej wysyłki nie leży po naszej stronie tylko pracowników punktu, którzy nie dopilnowali wydania paczki kurierowi w terminie. 
Zrzut ekranu 2026-03-26 o 13.29.03.png

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @WarsztatNadruku, zgłosiłem sprawę braku odbioru przesyłki do odpowiedniego zespołu. Przekazałem również zamówienie do wykluczenia, zostanie uwzględnione w najbliższym nocnym przeliczeniu.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów