@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam
Gdzie możemy znaleźć informacje co się dzieje z nadaną przez nas paczką? Paczka została wysłana w poniedziałek (poprzez punkt w Żabce), i od momentu jej zeskanowania nic się dalej nie dzieje a klient dzwoni o swoje zamówienie.
@WarsztatNadruku DPD w Allegro Delivery nie zawsze dostaje info że w żabce są paczki, stawiam że dalej tam leży 🙂
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
I znalazła się nasza "zguba". Paczka nie została wydana kurierowi choć powinna bo byłam z nią przed przyjazdem kuriera do punktu.
Z uwagi iż my dopełniliśmy warunków wysyłki proszę o nie branie tego zamówienia do jakości sprzedaży bo brak jej wysyłki nie leży po naszej stronie tylko pracowników punktu, którzy nie dopilnowali wydania paczki kurierowi w terminie.
Cześć @WarsztatNadruku, zgłosiłem sprawę braku odbioru przesyłki do odpowiedniego zespołu. Przekazałem również zamówienie do wykluczenia, zostanie uwzględnione w najbliższym nocnym przeliczeniu.