Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Dziś , na moim koncie w płatnościach allegro zaczął się jakiś cyrk. Mam ustawione wypłacanie raz w tygodniu, w środę. 14.12 widzę zrobione wypłaty środków zgromadzonych w ciągu tygodnia, a po nich lecą pojedyncze kwoty dla kolejnych transakcji zawieranych w dniu dzisiejszym tak, że po każdej wpłacie od kupującego mam wypłatę i finalnie saldo 0,00. Ostatnia wpłata 9:04 i wypłata tej samej kwoty 9:29. Czy to tylko u mnie? Może proces kręci się w kółko zamiast zastopować po jednym przebiegu?
Jest awaria, mam taki komunikat:
Jeśli masz ustawione wypłaty automatyczne co 1 dzień, w wyniku błędu możemy je robić co godzinę. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Jeśli chcesz uniknąć automatycznych wypłat co godzinę, włącz wypłaty na żądanie w zakładce Ustawienia wypłat. Przepraszamy za niedogodności.
Dzięki za info.
@koszykhydraulika Potwierdzam, aktualnie mamy problemy z powiadomieniami o wypłatach, ale nasz zespół pracuje już nad rozwiązaniem tej sytuacji. Przepraszam za niedogodności i tymczasowym rozwiązaniem jest zmiana wypłat z automatycznych na "wypłaty na żądanie".
Witam Wszystkich.
O co chodzi dzisiaj ze środkami na PayU i Przelewy 24? Są wypłacane po każdej transakcji zamiast jednorazowo następnego dnia.
Czy to zmiana stała czy jakaś "awaria"?
pozdrawiam
@ZN_MT nie awaria , pewnie masz tak ustawione ... sprawdź .
Mam ustawione 1 raz dziennie. Działa od kilku lat bez zarzutu. Do dzisiaj.
Też u nas dzisiaj wysyp wypłat a od 12 lat mamy codzienne.
U mnie to samo, ustawienia sprawdzone, raz dziennie, a dziś już kilkanaście wypłat
Jednak jakaś awaria, coś takiego się pojawiło:
Jeśli masz ustawione wypłaty automatyczne co 1 dzień, w wyniku błędu możemy je robić co godzinę. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Jeśli chcesz uniknąć automatycznych wypłat co godzinę, włącz wypłaty na żądanie w zakładce Ustawienia wypłat. Przepraszamy za niedogodności.
Zabawne, my mamy wypłaty ustawione raz w tygodniu (w środę ;)), a też od rana ten sam problem.