Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem początkującym sprzedawcą. Wielokrotnie modyfikowałem informacje o produkcie i nadal nie odpowiadają one wymaganiom platformy, przez co produkt nie może zostać wystawiony i jest zapisany w wersji roboczej.
Platforma wyświetliła mi komunikat: The offer title does not match the name of the selected product. Adjust the offer title or select an appropriate
product.
kto może mi pomóc w rozwiązaniu problemu
Jaką masz nazwę produktu?
Składane i przenośne okulary do czytania
Nawet jeśli nazwa produktu zostanie zmieniona na [Okulary do czytania], nie przejdzie on kontroli platformy.
Niech się admin wypowie. Może wystawiasz to w złej kategorii i dlatego.
@huangjingHJH doprecyzuj, jakie dokładnie informacje umieszczasz w opisie i w tytule? Posiadasz numer oferty?
ID: 16725177104
Title:
Składane i przenośne okulary do czytania
@huangjingHJH dziękuję. Prześlij mi proszę jeszcze cały zrzut swojego ekranu gdzie widać komunikat o błędnej nazwie dla tego produktu.
Nazwa produktu, kategoria, opis produktu
@huangjingHJH thanks! We will check this and I will come back to you with an answer, but can you write me also an EAN code of this product?
Dziękuję, produkt został pomyślnie wprowadzony na rynek. Dzieje się tak właśnie dlatego, że przy wystawianiu produktu użyłem numeru EAN produktu już w katalogu.
Poprawiłem EAN i pomyślnie wypuściłem produkt