Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@karpiuk_company Na czym polega "zniewaga"?
Nazwał mnie chamem i śmieciem
Nie nazwał cię tak zauważasz cały kontekst:
wynikałby żeś na niego z ryjem
Pewnie ci chodzi o art 212 kk pomówienie wygooglaj sobie
@az1rael @karpiuk_company Nie 212, lecz Art. 216 par 2 kk. Do roku pozbawienia wolności
Art. 216. [Zniewaga]
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
Raczej to pasuje
@karpiuk_company pytanie czy cie zwyzywał od k... ch... etc czy napisał że oszust, złodziej etc
@az1rael Przedtem był jeszcze "śmieć", ale po edycji został tylko "cham". Widocznie Allegro uważa, że to nie jest obraźliwe.
@karpiuk_company Niech zgadnę: Allegro Delivery było używane?
@karpiuk_company Widzę, że ta opinia została zedytowana. Jeżeli wciąż uważasz, że jest obraźliwa, możesz zgłosić naruszenie. Zgłoszenie trafi wówczas do odpowiedniego działu, który je zweryfikuje i podejmie odpowiednie kroki.
@karpiuk_company na allegro ze strony allegro kupującemu NIGDY NIC nie grozi.
@msniezek kto tutaj ma krótką pamięć xD
"3-miesięczna sankcja będzie wycofana pod warunkiem deklaracji nieudostępniania konta innym osobom (szczegóły w korespondencji mailowej)."
Teraz już zrozumiałem! Poprawię swój wpis przepraszam.
Niestety nie mogę poprawić poprzedniego wpisu powinno być:
"na allegro ze strony allegro kupującemu NIGDY NIC nie grozi (poza tym, że będzie musiał zadeklarować, że więcej tak nie zrobi)"
PS: Oczywiście zadeklarować nic nie kosztuje.
@sl-aw-ek dla jasności: ten warunek został postawiony na początku sprawy - teraz już jest nieaktualny, a sankcja jest bezwarunkowa.