Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj wogole nie oddzwonil, dzisiaj czekam godzine po czasie
To się często zdarza, zapomnieli, tyle na głowie, daj im szansę.😁
No przecież do wszystkich nie zdążą zadzwonić 🙂
Dla mnie sprawą jest prosta Po prostu nie chcą bo by musieli się gesto tłumaczyć. Zablokowali i usunęli aukcje z konta córki majacej konto Junior, bo ponoć korzystałem z jej konta. Nigdzie w regulaminie nie ma opisanego na czym polega szczegółowo korzystanie. Owszem sa ogólne zapisy do jakiego celu nie można wykorzystywać swoich kont jak ma sie ich więcej. Tutaj sytuacja jest skandaliczna to mało powiedziane. Córka jest poważnie chora i czasami po dwa trzy dni nie jest w stanie nic robić nawet trzeba ja pilnować żeby zjadła. Wtedy sprawdzam komunikaty Allegro , odpisuję w pilnych sprawach i tych co wymagaja pilnej interwencji. Mówie tez zonie jakie towary sprzedane i skąd ma wyjąć do pakowania. Ja znowu jestem mocno niepełnosprawny z znacznym stopniem, niezdolnością do samodzielnej egzystencji i konieczności całodobowej opieki. Stąd nie piszę na klawiaturze, nie wyjmuję rzeczy które sprzedałem itp. Pakowaniem zajmuje sie tylko żona. Z przepisów prawa wynika że rodzic z wyjątkiem spraw majatkowych i w części własnościowych ma prawo do działań w związku z tym co robi dziecko nie naruszajacych oczywiscie praw szczególnych. Najciekawsze jest też to że mam pełnomocnictwo od córki a zona ode mnie do takich działań oczywiście z wyjątkiem gdyby to naruszało prawo. Nie. wiem w czym pomoc w przypadku choroby miałoby to naruszać w tym regulamin Allegro. Na marginesie nieuznawanie takiego pełnomocnictwa jest przestępstwem które można zgłosić do prokuratury.
@eikin rozmowa jest w kolejce. Dzisiaj na pewno doradca się z Tobą skontaktuje.
Najgorzej że mam zblokowany telefon