Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, 08.10 wystawiłem swoją pierwszą ofertę w serwisie Allegro. Według akcji promocyjnej w której wziąłem udział powininem w ciągi 7 dni otrzymać kupon do wykorzystania na Allegro w kwocie 500zł. Dzisiaj mija 10 Dzień i kuponu nie ma. Link do akcji promocyjnej: https://allegro.pl/kampania/zacznij-sprzedaz-sellasist?affiliation_category=partners&affiliation_sou...
Dodatkowo zgłaszając sprawę przez czat czekam od 20 min aż się ktoś połączy i cały info że brak konsultantów. No ciekawe że na innym koncie się połączyłem. Śmieszne że już nawet na nowych sprzedawców Allegro ma wywalone.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@kazzy_pl Bardzo proszę, abyś zaczekał na odpowiedź drogą mailową w zgłoszeniu numer 45520765. Ja i tak musiałabym to konsultować z zespołem, do którego trafiła sprawa, więc jest to najszybsza droga pozyskania informacji. Niestety nie jestem w stanie odnieść się do kwestii czatu. Często jest to kwestia sekund, gdy doradca jest wolny i wpada mu kolejna konwersacja.
Zapewnienia na stronie promocji 7 dni. Zapewnienia mailowe - wyślemy kupon w ciągu 30 dni.
Dziś mija 32 dzień... i kuponu jak nie było tak nie ma. Zgłoszenie wysłane przez pracownika czatu dzisiaj, odpowiedzi brak. Czekam teraz na czacie od 20 minut aż połączy z konsulatem z działu który może coś wie a może nie. Czy w tym dziale eksperckim do którego wysyłacie te swoje zapytania to pracuje jedna osoba? Dwa razy nie dotrzymywać deklarowanych terminów to chyba już lekko przesada.
@kazzy_pl W sprawie numer 45520765 otrzymałeś informację następującą informację: "Karty podarunkowe Allegro wysyłane są najpóźniej do 30 dni od momentu wystawienia pierwszej oferty. W Pana przypadku liczymy 30 dni od dnia 8 października. "
Widzę, że doradca już wyjaśnia powód braku kuponu w zgłoszeniu 46061624. Proszę Cię o jeszcze odrobinę cierpliwości.