anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

MARKA - WERYFIKACJA

TOOLVIA
#7 Wielbiciel

Po weryfikacji konta pojawia się wiadomość "informacja o tej marce nie znajduje się na oficjalnych stronach zajmujących się rejestrowaniem marek" Co zrobić w tym przypadku?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@TOOLVIA Twoje konto jest aktywne i zweryfikowane. Rozumiem, że chciałeś dodać markę do jakieś kategorii i wtedy otrzymałaś cytowany komunikat. Jeśli marka, którą chciałeś dodać jest na oficjalnych stronach zajmujących się rejestracją marek, podeślij proszę odpowiednie linki oraz napisz do jakiej kategorii chciałeś ją dodać. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TOOLVIA
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, 

moja marka nie jest na oficjalnych stronach, które zajmują się rejestracją marek. Czy w tym wypadku mogę coś z tym zrobić?

oznacz moderatorów

Sa_nova

@TOOLVIA żeby dodać markę potrzebne jest podanie nam:

• linku do materiałów, które potwierdzą istnienie zgłoszonej wartości, np. strona internetowa producenta, potwierdzenie rejestracji znaku towarowego itp.
  • załączniki — np. zdjęcia produktu z widoczną marką/modelem
   Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

TOOLVIA
#7 Wielbiciel

Gdzie mogę przesłać takie informacje?

oznacz moderatorów

Sa_nova

@TOOLVIA możesz je przesłać przez Sales Center, wybierając z menu bocznego Asortyment, następnie “Zgłoszenie zmian” i uzupełnij dane w zakładce Zgłoś wartość parametru. Twoje zgłoszenie trafi wtedy bezpośrednio do zespołu, odpowiadającego za wartości w parametrze marka. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów