Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Zgłosiłem przedmiot do akcji ,,Mega okazję" ( zgłoszenie zaakceptowano) , niestety okazało się ,że ten sam przedmiot w aktualnej dostawię przyszedł drożej niż przewidywałem.
Moje pytanie brzmi , jak zmienić cenę bądź zrezygnować ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi .
Chce zrezygnować z promowania bo zakupił droższy toawar , ale allegro podejrzewam nie pójdzie aktualnie na taki uklad
Jeżeli będzie się tłumaczył, tym że nie przewidział wyższej ceny, to Allegro z pewnością nie pójdzie mu na rękę😏
@pulkownik66 To hurtownicy informują o zmianach cen każdego produktu? Ja większość zamówień u hurtowników puszczam przez formularze, ale czasami zdarza się, że muszę na szybkiego telefonicznie coś wziąć do ciągłości, to nie widzę aktualnych cen. Podmiot chyba nie ma obowiązku informowania kontrahentów i zmianach cenowych.
Chyba, że jest taki obowiązek, to będę im codziennie kazał specjalnie sprawdzać cały stok gdzie były zmiany i o ile 😄
@pulkownik66 realia handlu są nieco inne. Płacę pośrednikowi przy odbiorze towaru za realnie odebrany towar. Może się zdarzyć że coś nie dojedzie na czas lub brak aktualnie u producenta. Do tego dochodzą drobne wahania kursu walut i ewentualny rabat. Dlatego do końca nie wiem ile zapłacę mimo iż znam wartość katalogową i ilość.