Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od niedawna sprzedaję na allegro. Wpłynęło mi nowe zlecenie, chce wysłać paczkę ale menager paczek nie importuje moich zamówień. Przeczytałam już kilka wątków na ten temat tu na forum, postępowałam z instrukcajmi tam zawartymi i żaden sposób nie działa. Kilkakrotnie próbowałam połączyć od nowa swoje konto z allego, usuwając powiązanie, (usuwałam tez powiązania w zakładce bezpieczeństwo na stronie allegro) i dalej nie działa.. proszę o pomoc. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Bernadetta1994 jaką metodę transportu wybrał kupujący, może kupujący wybrał inny sposób transportu niż InPost?
Kupujący wybrał Allegro Kurier24 InPost.
No to dlatego, chyba.
@Bernadetta1994 jeżeli była to sprzedasz na lokalnie czy ma zwykłym allegro. Na lokalnie nie nadasz z menadżera InPosu musisz nadać "prywatnie" np. Szybkie Nadania
Jeżeli na zwykłym allegro w menadżerze inposty musisz zmienić w imporcie allegro filtr na Kurier24 InPost
@Bernadetta1994 w managerze przesyłek zakładka - allegro potem import allegro inpost- nad tabelką z zamówieniami jest zakładka " wybierz typ przesyłki" - musisz rozwinąć i wybrac " kurier 24 inpost przedpłata, lub pobranie w zależności jak wybrał klient. Potem klikasz " szukaj" w prawym górnym rogu.
Wówczas powinno ją odnależć i pobrac
Bardzo dziękuję za pomoc ! Udało się 😍