Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Tak jak w temacie dyskusja została dawno rozwiązana a dalej jest w toku, wysłałem prośbę o zakończenie ale prawdopodobnie kupujący nie wie jak ma ją zakończyć. Jak można pospieszyć proces zakończenia dyskusji?
@euphoria_art Allegro samo ją zamknie. Póki nie jest oznaczona jako "nierozwiązana" nie ma dla Ciebie żadnych negatywnych konsekwencji w temacie jakości.
@euphoria_art a... co Ci ona przeszkadza .... niech se wisi , przyjdzie czas to się sama zakończy .
OK, dzięki spoko niech se wisi.
Allegro nie umie czytać ze zrozumieniem, kupujący napisał ze wszystko jest ok i ze drugi przedmiot był razem w paczce z zakupionym pierwszym przedmiotem, kupujący napisał: "Sprawa wyjaśniona, dziękuję."
a allegro dalej swoje:
Dyskusja trwa już 14 dni.
Client:xxxxxx, czy udało Ci się porozumieć ze Sprzedającym?
Jeśli problem został rozwiązany, zakończ Dyskusję. Jeśli nie - możesz poprosić nas o pomoc, albo oznaczyć Dyskusję jako nierozwiązaną i wystąpić o zwrot pieniędzy z Allegro Protect.
Czy allegro nie potrafi zakończyć dyskusji? widać ze kupujący nie umie jej zakończyć.
po co to ciągnąć dalej.
@euphoria_art Te wiadomości są wysyłane przez automat. Podaj mi numer tej dyskusji lub zamówienia.
Nie wiem gdzie jest numer dyskusji, nigdzie nie mogę go znaleźć, jest tylko numer aukcji. Mniejsza z tym, skoro to automat.
@euphoria_art ID dyskusji jest w adresie URL. Po numerze oferty również jestem w stanie odszukać dyskusję.