anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mimo szybkiej wpłaty, nadal mam zablokowane konto sprzedaży. Dlaczego?

Larum
#8 Zapaleniec#

Zablokowano mi konto bo Klient zwrócił uszkodzony towar i allegro mu zwróciło. nie potrącili z mojego konta.

Teraz mam zablokowane konto mimo wpłaty poprzez szybkie płatności. Czemu nadal jest założona blokada?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

milka1234567890
#18 Luminarz#

Wyjaśniłeś z Allegro powód blokady? Możesz zawsze wyjaśnić tylko przez formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...

oznacz moderatorów

MrMarco
#13 Ambasador#

@Larumpowinieneś dostać maila o powodzie blokady. Może nie odpowiadałeś na czas w dyskusji lub np. uchybiłeś terminom związanym z reklamacją

oznacz moderatorów

Larum
#8 Zapaleniec#

Niestety maila z informacją nie było. Zdecydowanie to ja popełniłem błąd i dostałem bana. Ale tak jak pisałem wcześniej, po uregulowaniu wszystkiego nie przywrócono mi możliwości sprzedaży. Po prostu nie bo nie.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Larum Widzę, że prowadzisz korespondencję mailową (nr 18384831) w tej sprawie. Odpisz na wiadomość, którą otrzymałeś dzisiaj. Mam nadzieję, że problem uda się szybko rozwiązać.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

Larum
#8 Zapaleniec#

Nie jestem przekonany. Ograniczyliście moje konto tak abym nie mógł  sprzedawać. Według mojego rozumu, nie prowadząc sprzedaży nie da się poprawić wyników jakichkolwiek statystyk. Jednakże nie skarżę się na to że zostałem ukarany lecz na formę w jaki sposób to nastąpiło. Prowadzący sprawę dopuścił się do karygodnego postępowania i zaczął mnie szantażować. Żądał ode mnie pozaregulaminowych deklaracji.

Po siedemnastu latach sprzedaży na Allegro, popełniłem jakiś mały błąd wynikający z mojej niespodziewanej nieobecności. Okazuje się że jakiś młody człowiek udowodnił mi jaką ma wielką władzę i doprowadził do wyłączenia mnie ze sprzedaży. Jestem ciekawy ilu przedsiębiorców udało mu się zniechęcić do dalszej współpracy z Allegro. Ja z taką arogancją żeby nie powiedzieć głupotą nie chcę już dalej walczyć.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@Larum złóż reklamację na pozaregulaminowe deklaracje

oznacz moderatorów