Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zablokowano mi konto bo Klient zwrócił uszkodzony towar i allegro mu zwróciło. nie potrącili z mojego konta.
Teraz mam zablokowane konto mimo wpłaty poprzez szybkie płatności. Czemu nadal jest założona blokada?
Wyjaśniłeś z Allegro powód blokady? Możesz zawsze wyjaśnić tylko przez formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
@Larumpowinieneś dostać maila o powodzie blokady. Może nie odpowiadałeś na czas w dyskusji lub np. uchybiłeś terminom związanym z reklamacją
Niestety maila z informacją nie było. Zdecydowanie to ja popełniłem błąd i dostałem bana. Ale tak jak pisałem wcześniej, po uregulowaniu wszystkiego nie przywrócono mi możliwości sprzedaży. Po prostu nie bo nie.
@Larum Widzę, że prowadzisz korespondencję mailową (nr 18384831) w tej sprawie. Odpisz na wiadomość, którą otrzymałeś dzisiaj. Mam nadzieję, że problem uda się szybko rozwiązać.
Nie jestem przekonany. Ograniczyliście moje konto tak abym nie mógł sprzedawać. Według mojego rozumu, nie prowadząc sprzedaży nie da się poprawić wyników jakichkolwiek statystyk. Jednakże nie skarżę się na to że zostałem ukarany lecz na formę w jaki sposób to nastąpiło. Prowadzący sprawę dopuścił się do karygodnego postępowania i zaczął mnie szantażować. Żądał ode mnie pozaregulaminowych deklaracji.
Po siedemnastu latach sprzedaży na Allegro, popełniłem jakiś mały błąd wynikający z mojej niespodziewanej nieobecności. Okazuje się że jakiś młody człowiek udowodnił mi jaką ma wielką władzę i doprowadził do wyłączenia mnie ze sprzedaży. Jestem ciekawy ilu przedsiębiorców udało mu się zniechęcić do dalszej współpracy z Allegro. Ja z taką arogancją żeby nie powiedzieć głupotą nie chcę już dalej walczyć.
@Larum złóż reklamację na pozaregulaminowe deklaracje