anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Moja firma nie może zaoferować usługę "szybka dostawa". W jaki sposób to uwidocznić na stronie?

Hoppline
#7 Wielbiciel

Jesteśmy węgierską firmą. Nie jesteśmy w stanie zaoferować swoim klientom w Polsce usługi szybiej dostawy. Jednak wydaje się, że Allegro nie bierze pod uwagę tego faktu oceniając jakość sprzedaży, gdzie w tym segmencie otrzymaliśmy bardzo mało punktów, co wpływa na całkowitą ocenę. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Hoppline polecam ten artykuł, z którego dowiesz się jakie informacje możesz znaleźć w panelu dotyczącym Twojej sprzedaży i jak poprawić swoje wskaźniki. Sprawdziłam Twoje aktualne statystyki i zwróć uwagę przede wszystkim uwagę na wskaźnik "terminowe odpowiedzi w dyskusjach". Tutaj przeczytasz o tym więcej. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Hoppline
#7 Wielbiciel

Dzień dobry! Dziękuję za pomoc. Czy można w jakiś sposób brać pod uwagę, że jako zagraniczna firma nie jesteśmy w stanie zaoferować obsługi "szybka dostawa"?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Hoppline Przykro mi, ale nie ma możliwości, by wyłączyć ten obszar w jakości sprzedaży. Za szybką dostawę możesz otrzymać dodatkowe punkty. Przy braku udostępniania tego typu dostawy nie karzemy ujemnymi punktami. Po prostu ich nie otrzymasz.

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

ares_
#14 Krzewiciel

@_HolaOla_ odpowiedź godna polityka 😉 

@Hoppline Nic z tym nie zrobisz. Allegro nie obchodzi czy jesteś w stanie spełnić te wymagania, będziesz w gorszej pozycji od innych sprzedawców ale jedynym wyjściem jest ten fakt zaakceptować i starać się wypromować w inny sposób niż szybkie dostawy.

oznacz moderatorów