anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

MOJE PIENIĄDZE

Client:122725983
#7 Wielbiciel

Witam musiałem wpłacić cala kwotę ponad 1100zl zwrotu dla kupującego mimo tego że na koncie mam dostępne środki czy macie zamiar mi dziś zwrócić te pieniądze bo przez was nawet na jedzenie już nie mam ?

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

#7 Wielbiciel

Bo to jest żałosne, zamawiam kontakt telefoniczny to się rozłączanie po 2 sekundach a ja nie mam za co żyć przez was

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie bardzo rozumiem po co chcesz dzwonić do konsultantów Allegro.  Skoro już oddałeś pieniądze kupującemu to temat jest zakończony, zamknięty, nikt ci tych pieniędzy nie zwróci.

Po pieniądze na jedzenie lub inną pomoc  powinieneś się udać do Ośrodka Pomocy Społecznej

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Może dlatego że mam dostępne środki że sprzedaży lecz niestety wystąpił zwrot i musiałem wpłacić całą kwotę mimo to że mam dostępne środki na allegro z tej sprzedaży? Naucz się czytać ze zrozumieniem

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Sprzedaż się nie odbyła bo nastąpił zwrot ja musiałem wpłacać moje pieniądze!!

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

I nie wypłacałem środków że sprzedaży bo zostały mi zablokowane wypłaty 

oznacz moderatorów

Client:35386082
#16 Inspirator

A dlaczego masz zablokowane wypłaty?
Jeżeli z powodu tej właśnie rozwiązanej sytuacji z klientem, to przez formularz (https://allegro.pl/pomoc/kontakt) prześlij potw. przelewu do klienta, wtedy Ci odblokują konto i wypłacisz sobie pieniądze. To nie będzie szybko, ale to jedyna droga. Tu, na forum nie da się tego rozwiązać.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Jedyny czlowiek tu który umie czytać ze zrozumieniem. Tak właśnie zrobiłem.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:122725983  jeśli sprzedaż się nie odbyła, to od kogo chcesz pieniądze i za co🤔

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Gościu ty rozumiesz, to co ja napisałem czy nie bardzo? Zwróciłem pieniądze poza Allegro wysłałem potwierdzenia sprzedaż się nie odbyła a mimo to aktualnie ja jestem w plecy 1111zl🤣 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:122725983  nic nie pisałeś, że zwróciłeś poza Allegro, trzeba było zwrócić normalnie przez Allegro i nie miał byś teraz problemów😉

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Naucz się  pisać zrozumiale, na razie tylko narzekasz na brak pieniędzy.

To masz te pieniądze czy nie masz?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@br.  to są pieniądze Schrödingera 😁 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

---  niby pieniądze  są lecz ich nie ma.  Zupełnie jak ten kot.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:122725983 Widzę, że masz zablokowane konto, więc w tej sytuacji proszę Cię o kontakt przez formularz. W przypadku blokady konta sprawę możemy wyjaśnić wyłącznie w prywatnej korespondencji mailowej. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:122725983  A ja nadal przypominam ze po pomoc trzeba się zwrócić  do Pomocy Społecznej.  Wyjaśnianie spraw z Allegro trochę potrwa, już miałeś próbę rozmowy telefonicznej.  W takim tempie  załatwiania to nie wiem czy dożyjesz  do pomyślnego rozwiązania. 

oznacz moderatorów