Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałam coś na WOŚP i kupujący opłacił wszystko razem z przesyłką. Niestety allegro przekierowało mnie do menagera paczek inpost, a tam nie było opcji wydrukowania etykiety bez opłacenia jej. Po całym dniu nerwów i kombinowania po prostu zapłaciłam za przesyłkę po raz drugi bo na wysłanie miałam tylko dwa dni. Nie rozumiem dlaczego pobrali za przesyłkę podwójnie??
@aga-red kupujący płaci tobie a ty dla InPost.
Czyli jak kupujący otrzyma przedmiot to wtedy dostanę zwrot za przesyłkę?
@aga-red pieniądze za przesyłkę powinny być na Twoim koncie na allegro. Musisz je wypłacić
Chyba dobrze!!!
Aga....
Zacznij od początku pisząc ze zrozumieniem gdyż coś tu nie gra
Ja rozumiem to tak
1. zapłacił za TOWAR oraz zapłacił za PRZESYŁKĘ
2. Teraz Ty w jego imieniu i za jego PIENIĄDZE opłacasz przesyłkę
3. Jakiego zwrotu oczekujesz skoro nic nie tracisz - MASZ KASE ZA TOWAR
To była aukcja charytatywna na wośp, dostałam potwierdzenie że kupujący zapłacił za towar i przesyłkę. Teraz musiałam nadać przesyłkę przez inpost. Allegro przekierowało do menagera paczek a tam musiałam zapłacić za przesyłkę. Nie dostanę pieniędzy za towar ale nie wiedziałam że za przesyłkę muszę zapłacić skoro kupujący ja już opłacił
To nie wiem na razie nadałam 2 przesyłki zapłaciłam 20 zł ale nie mam ich na koncie allegro. Może muszę poczekać 🤷:płeć_żeńska: dziękuję za podpowiedź
Skorzystaj z formularza wystawiania ofert charytatywnych.
Możesz wystawić ofertę kup teraz lub licytację. Twoje oferty potrwają maksymalnie do końca zbiórki, czyli do 12 lutego 2023 r.
Dostępne są tylko te formy dostawy, w których można zapłacić z góry przy pomocy PayU.
Nie pobieramy żadnych opłat za sprzedaż w ramach aukcji Allegro dla WOŚP. W przypadku zakupu w Twojej ofercie, wartość przedmiotu wpłynie bezpośrednio na konto Fundacji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, a do Ciebie trafi kwota na pokrycie kosztów dostawy.
W takim razie czekam. Bardzo dziękuję za takie zainteresowanie i tyle podpowiedzi 🙂