Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Swoim klientom udostępniam dostawy przez InPost, DPD, DHL i Allegro One, wszystkie automaty mam blisko siebie, więc nadawanie w nich paczek byłoby dla mnie wygodne, tym bardziej, że nie zawsze mogę osiągnąć minimum 4 paczki na podjazd. Czy mogę nadawać paczki w automatach nawet jeśli klient wybierze kuriera pod drzwi? Gdzieś był tu podobny wątek, ale był on sprzed 3 lat i wolę się upewnić. Czy nadając paczki przez WzA wystarczy, że po prostu nie zamówię podjazdu i pojadę sama do automatu czy jakiś krok trzeba jeszcze tam zrobić?
@SPHayWay teraz paczki allegro one box DPD można było nadawa w automatach. Po dołączeniu dpd do AD piszą, że nie można będzie.
Gotowe paczki nadasz w punktach DPD Pickup lub przekażesz kurierowi DPD. Nie nadasz ich w automatach paczkowych DPD Pickup.
16 października włączymy metody Allegro DPD do Allegro Delivery
Cześć, @SPHayWay. Jeśli chcesz nadawać przesyłki w punktach/automatach paczkowych, to nie musisz zamawiać podjazdu kuriera w WZA. Nie dotyczy to przesyłek Allegro One Box z dostawą tego samego dnia - takie paczki musi odebrać kurier.
Tutaj znajdziesz dokładną rozpiskę sposobu wysyłki dla poszczególnych metod dostaw z Allegro Delivery.