Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedałem obraz o wymiarach 56 x 45. Jest cienki, bo to taka rama metalowa. Teraz kiedy chce wygenerować etykietę widzę,że największy rozmiar skrytki ma 64x 41.
Moje pytanie brzmi czy jest jakaś szansa,że to tam zmieszczę ? To jest chudy obraz, jak deska. Myślę czy jak włożę po przekątnej to uda mi się to.
A jeśli nie to co zrobić w tym wypadku ?
Wysłać czymś innym ?
Cofnąć wysyłkę oddać pieniądze kupującemu ?
Dopóki nie wygenerowalem etykiety nie pobrało mi pieniędzy, prawda ?
@MustSeePoland a²+b² =c² , czyli po przekątnej będzie 76 cm, więc chyba się zmieści😉
Pytanie brzmi jak głęboka jest ta skrytka, bo jakby z wymiarem 56 nie będę miał problemu - jest 64.
Bardziej myślę jak przeskoczyć to 41 skoro mam 45
@MustSeePoland no tak jak mówił Pitagoras, jeżeli skrytka paczkomatu jest prostokątna, to suma pól kwadratów zbudowanych na przyprostokątnych jest równa polu kwadratu zbudowanego na przekątnej skrytki😉, czyli około 55,9cm , tak więc obraz o wymiarach 64x55 powinien się zmieścić
Chyba masz pan rację 😅
Ostatnie pytanie, jeśli podejmę tę próbę i niestety nie wyjdzie. To rozumiem,że mogę oddać kupującemu pieniądze za jego zakup i będę po prostu stratny na koszta wysyłki, tak ?
Mówimy o allegro lokalnie
Możesz też podjechać pod paczkomat ze swoją paczka i jak ktoś inny otworzy dla siebie podobna skrytkę poprosić go by na chwilę pozwolił sprawdzić czy twoja w nią wejdzie . Jak będziesz mieć pewność będzie łatwiej zdecydować co dalej