anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Naliczano mi opłaty za promowanie oferty a ja nie klikałam żeby była promowana, jak to się stało?

insolencja
#8 Zapaleniec

Nic nie włączałam i mi naliczyli opłatę za promowanie oferty na herbatę, kiedy weszłam sprawdzić w edycję oferty okazało się, że rzeczywiście jest zaznaczone promowanie ALE JA TEJ OFERTY NIE EDYTOWAŁAM W GRUDNIU, MOŻE Z TRZY MIESIĄCE WSTECZ, WIĘC TO NIEMOŻLIWE ŻEBYM KLIKNĘŁA PRZYPADKIEM PRZY EDYCJI! Mam nawet napisane w rozliczeniu że było to zrobione 5 grudnia o 20.16 a potem potem ponownie 15.12 dokładnie też o 20.16 . Nie zrobiłam tego, bo akurat nie było mnie nawet w domu. Przypadek? Nie zorientowałam się, bo sprzedaż mi nie wzrosła a zobaczyłam przypadkiem w opłatach i to dobrze, że się zorientowałam. MOŻE MI KTOŚ POWIEDZIEĆ JAK TO W TAKIM RAZIE JEST MOŻLIWE? CZY MOŻNA TO KLIKNĄĆ PRZYPADKIEM INACZEJ NIŻ POPRZEZ EDYCJĘ DANEGO OGŁOSZENIA? JEŚLI NIE, TO CO SIĘ STAŁO I JAK?

insolencja_0-1766254575823.png

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@insolencja Opłata za promowanie na stronie działu jest naliczana dla tej oferty od 26.09.2025. Opłaty za promowanie są naliczane cyklicznie, co 10 dni. Nie ma tutaj błędu. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów