Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawałem produkt na **piiip**, Pan poprosił o wystawienie produktu na allegro gdyż ma jakieś punkty ktorymi chciał kupić dany przedmiot, wystawiłem ten przedmiot, widziałem że allegro pobierze 7,4 % prowizji od przedmiotu po kupnie ale cos ustawilem i zostanie pobrane zamiast 280zł- 500zł-gdybym wiedział o takich kosztach to bym nie wystawił sprzedaży-prosze zrobić aby allegro zabrało tylko tą jedna prowizje a nie dwie -wystawienie trwalo 5min i Pan/kupujący od razu kupil przedmiot i za 5 minutowe wystawienie mam zaplacić 500zl?
I to się nazywa czysty biznes dla Allegro oczywiście.
To drugie coś to zapewne prowizja od oferty wyróżnionej.
Przedmiot miał być sprzedany od razu po wystawieniu, nie chciałem żadnego wyróżnienia gdyz wiedziałem ze bedzie od rzu kupiony po wystawieniu, kiedys sie wystawiało, opis i tyle a teraz to ok 40min wystawiałem
Wyróżnienie samo z automatu raczej nie wchodzi tylko trzeba samemu je zaznaczyć co być może przez nieuwagę sam zrobiłeś.
Nie ma to jak coś tam poklikać a potem lament bo ja nie doczytałem.
A żeś mi zaimponił gosciu, pierwszy raz to robilem nie miałem zbytnio czasu, dziecko na rękach itd...opisałem sytuacje, ppisz hejty na fb, Ty nigdy nie popełnileś blędów-tylko czekałem na jakiegos alfe i omegę-co z wami ludzie, oczekuje na odp moderatora a nie psełdo wachlarzy-nie potrafisz pomóc-nie pisz, hipokryzja życiowa sie znalazła masakra