Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć - chciałbym usłyszeć Wasze zdanie i poradę.
Bo Allegro znamy - subiektywna ocena ......
Sprzedałem bluzkę dziecięcą ( ponad miesiąc temu ) - rozmiar 86 ( na metce jest inna rozmiarówka 0-1 - gdyż jest to produkt Turecki a oni rożnie oznaczają. )
Oczywiście pisało na aukcji :
86 (rozmiar z metki 0-1)
Długość całkowita – 35cm
Szerokość między paszkami – 24cm
Długość rękawa zewnątrz/wewnątrz – 29/24cm
Dlatego też zadajemy sobie dużo trudu i mierzymy każdą sztukę i przypisujemy do Europejskiej rozmiarówki.
Oczywiście rozmiary realne podajemy także na aukcji aby każdy sobie sprawdzić.
Dodam iż nie ma czegoś takiego jak "wzór" rozmiarów - każdy producent ma swoje 86 czy tam L-kę czy Xl-kę - czy rozmiar butów - każdy o tym doskonale wie.
Działało przez lata aż do wczoraj - gdzie dostałem negatywa - "zaniżony rozmiar" i 1 gw. za opis
Wysłałem prośbę do sprzedającego o zmianę - zobaczymy.
Oczywiście spytałem Allegro co o tym sądzi ale :
"Bardzo mi przykro, że znalazł się Pan w takiej sytuacji. Komentarz niestety nie nadaje się do usunięcia, ponieważ jest to subiektywne doświadczenie klienta ze sprzedającym. Nawet jeżeli wynika to z niedopatrzenia kupującego. Wychodzimy z założenia, że nie znamy pełnego kontaktu między Państwem i jakimi informacjami wymieniali się Państwo prywatnie. "
Nie mam pretensji do Pani - działa jak Allegro jej nakazało.
Co Wy o tym sądzicie ?
@-Butik-Julisia- Każdy ma prawo do ochrony swoich praw, zapytałem grzecznie a dostałem odpis który jest kłamstwem, jak ma na to reagować, ktoś szuka prawdy sprawiedliwości a odpowiedzią jest pomówienie! Zapytałem tylko o to co jest w ich komentarzach, możesz to sprawdzić.
tak - nie podważam tego. Szczególnie słów o szukaniu sprawiedliwosci