anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

negatywny komentarz

WojciechKrol
#1 Nowicjusz

Witam klient kupuje u mnie 29.06.2026 towar (dodam tylko że nowy w orginalnym opakowaniu ) Sprawdzony przed wysyłką (otwieram każdy produkt i sprawdzam czy jest ok)

Dostaje negatywa 18.07.2026 w treści "Wstrząs nigdy więcej!!! Błąd komponentów podkodowane drewniane casti , czyste śmieci... skoda penazi... nigdy więcej nic przez alegro" przetłumaczone z języka słowackiego

Allegro tego dnia zabiera mi 191 punktów 

Co mogę z tym zrobić 

Oczywiście napisałem do klenta aby odesłał towar a ja mu zwrócę pieniążki (bez odzewu)

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@WojciechKrol nic więcej nie możesz zrobić. 

A co sprzedałeś? Duża wartość 

oznacz moderatorów

WojciechKrol
#1 Nowicjusz

niecałe 29 euro 

oznacz moderatorów

WojciechKrol
#1 Nowicjusz

drugi negatyw Pierwszy za wysyłkę dpd do słowacji wiozło 13 dni przesyłkę a drugi ten według mnie bez sensowny i tyle punktów zabrali 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@WojciechKrol Na koncie, z którego piszesz, nie ma sprzedaży, więc domyślam się, że sprawa dotyczy innego konta. 

W system ocen sprzedaży ingerujemy tylko w wyjątkowych sytuacjach, które zostały opisane w tym artykule. Najlepiej porozumieć się z klientem w sprawie usunięcia lub edycji otrzymanego komentarza.

Jeśli natomiast chodzi o punkty w jakości sprzedaży, dla miary "Polecenia kupujących" odejmiemy 2 punkty za każde 0,1% poniżej 95% poleceń (zasada dla rynków allegro.cz, allegro.sk i allegro.hu) oraz 2 punkty za każde 0,1% poniżej 98% poleceń od kupujących (dla allegro.pl). W ostatnim czasie nie odnotowaliśmy nieprawidłowości w tych przeliczeniach. Jednocześnie jest to miara, która wkrótce zostanie usunięta.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów