Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę nadać paczkę Orlen rozmiar s podaje i ciągle występuje błąd wagi Podana waga przekracza limit 20 kg (Wymiary_VALIDATION_ERROR packages.weight)
(#NP5)
Nadaje pod baselinker wysyłam z allegro, jak nadać tą paczke???
@az_shop Proszę, podaj wymiary paczki, jakie wprowadzasz do systemu. Czy próbowałeś wygenerować etykietę bezpośrednio przez Allegro?
60x38x8 i wagę różną przypisaną ma 20 kg ale dawałem 2 kg bo tyle waży towar i ciągle wyskakiwało że waga jest przekroczona. Jak wygeneruje przez allegro to w BL przypisze mi tą samą przesyłkę co przez allegro? Właśnie nie próbowałem żeby mi nie wygenerowało dwóch przesyłek.
@az_shop Niestety nie wiem. Nie znam działania BL, ponieważ nie jest to nasze narzędzie, ale jeśli w BL nie udało Ci się wygenerować etykiety, to podjęcie próby przez Allegro nie powinno spowodować zdublowania paczek. Jeszcze poprosiłabym Cię o podanie numeru zamówienia, którego to dotyczy.
Już zrobiłem przez Allegro AD00A4O235
A jeszcze mam pytanie jak wygeneruje do jednego zamówienia 2 przesyłki to jest opłata za tą drugą? czy tylko za jedną
@az_shop Tak, wtedy zostanie naliczona druga opłata. Kwota zależy od tego, czy jest to zamówienie Smart oraz tego ile etykiet Smart zostało przydzielonych do zamówienia. Widzę, że to zamówienie jest Smart oraz to, że została przydzielona do niego jedna etykieta Smart - oznacza to, że każda kolejna etykieta będzie liczona po standardowej stawce.