Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc dlaczego nie pojawia sie moja aukcja w wynikach wyszukiwania:
https://allegro.pl/oferta/struny-bass-elixir-14077-45-105-14148878983
@Rembrandt1 Dziękuję. Przekazałam informacje do dalszej konsultacji.
Nadal nie ma 😞
@Rembrandt1 Przepraszam, że tyle to trwało! Wracam do Ciebie z odpowiedzią. Oferta 14329925827 nie jest wyszukiwana po frazie Elixir (45-105) Nanoweb, ponieważ nie zawiera słowa "nanoweb" w tytule ani w żadnym istotnym parametrze. Obecnie wyszukiwarka standardowo nie bierze pod uwagę nazwy produktu, tylko jak wspomniałam, tytuł oferty oraz jej parametry.
No dokładnie. Gdybym chciał kupić takie struny wpisałbym: "Struny do gitary basowej Elixir". Wpisuję i nie ma mojej aukcji, a jest kilkadziesiąt innych. Cały czas o tym piszę. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
@Rembrandt1 Kilka dni temu w wskazałeś, że do wyszukiwania używasz frazy "Elixir (45-105) Nanoweb" - wyjaśniłam wyżej, dlaczego ona nie działa na Twoją ofertę.
Ale kto tak będzie szukał dla siebie strun? "Elixir (45-105) Nanoweb" Chodzi o to, że wpisując jakiekolwiek zapytania do wyszukiwarki odnośnie tych strun pojawia się kilkadziesiąt innych aukcji bez problemu, oprócz mojej. To jest istotą, a nie jakaś konkretna jedna fraza.
Nie mam mojej oferty w wynikach wyszukiwania na jakąkolwiek frazę dotyczącą strun do basu Elixir! Jest za to kilkadziesiąt innych. Jak więc mam sprzedać?