Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie jesteśmy w stanie wysłać zamówienia z Allegro Paczkomaty Inpost.
Pojawia się komunikat:
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Numer zamówienia: dfcbab80-5da4-11ed-b454-ad149f6f0113
Co może być przyczyną?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Mam to samo ale z dostawą do Allegro Punkty Poczta, Żabka (Sklep Żabka 931989). Przy próbie utworzenia paczki wyskakuje komunikat: "Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia. Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień." Jak mam nadać przesyłkę? Pozdrawiam. Janusz Wiśniewski, konto allegro "zagrajtosam"
Niestety problem dotyczy również innych zamówień.
Czasem uda się przejść pierwszą stronę procesu zamówienia, niestety nie da się przejść dalej, pojawia się komunikat:
Lista błędów ładowania
Error: Request failed with status code 504
Prośba o szybką reakcję, w kolejce masa zamówień!
U nas to samo, nie idzie żadnej paczki nadać:) pozdrawiam allegro szczególnie przy poniedziałku....
Witam. Mam problem z nadaniem paczki od wczoraj. komunikat "
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień." co się dzieje?
Dzisiaj mam problem z nadaniem Allegro One Box. Komunikaty takie jak u NFSNatalia.
Podam numer zamówienia, choć wiem, że jest to problem systemowy: 6926db70-5dc8-11ed-bcb3-d75810c99c69
jeszcze miałam tak (i mam dziś też), że mnie mogę zamówić przesyłki z nadaniem w paczkomacie. można jedynie zamówić podjazd kuriera...
Mam tak samo przy nadaniu DPD
Mam to samo
ta sama historia
mam tak samo,ani dpd,ani paczka w punkcie.."brak uprawnień"..halo moze ktos to naprawi,bo jakby jest poniedziałek i musimy nadac weekendowe paczki w zapewne wiekszych ilosciach...
Mamy to samo. Awaria Allegro..
ostatnio w piątek było to samo... dramat
Mam to samo od 9 godziny rano walczymy z nadaniem paczek! Nie mogę wygenerować listów DPD SMART! Czy ktoś wie jak to naprawić? Najgorszy czas - paczki z weekendu trzeba nadać 😞
to samo - bład error przy allego one
Akurat w poniedziałek, gdy sprzedawcy mają najwięcej paczek. Masakra. Poczta Polska też nie działa.
zawsze jak jakaś awaria to w poniedziałek, u nas te błędy już od dobrych dwóch godzin... ciekawe kto z administratorów zadzwoni do setki klientów i przeprosi za usterki bo potem to my zbieramy negatywne opinie
Mam to samo. Nie działa "wysyłanie z Allegr. A lada moment podjedzie one kurier po paczki. Allegro, co się dzieje??? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
nowy błąd:
Błąd przetwarzania
Przekroczono czas wykonania zapytania. Spróbuj ponownie.
Allegro już naprawiło błąd techniczny, dzisiaj natomiast pojawił się kolejny problem z wysyłką przez nadaj przesyłkę