anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia

Idź do rozwiązania
ZDROWERSI
#9 Pomysłodawca#

Witam,

Nie jesteśmy w stanie wysłać zamówienia z Allegro Paczkomaty Inpost.
Pojawia się komunikat:
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.

Numer zamówienia: dfcbab80-5da4-11ed-b454-ad149f6f0113

Co może być przyczyną?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
590 ODPOWIEDZI 590
MATEUSZ1511
#1 Nowicjusz#

Nie mogę nadać przesyłki DPD wyskakuje błąd

Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia

Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.

oznacz moderatorów
CZESCI-MALINIE
#7 Wielbiciel#

Brak możliwości wysyłki DPD Smart.

Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia

Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.

oznacz moderatorów
GRACZOSFERUS
#1 Nowicjusz#

Zrzut ekranu 2022-11-07 o 10.23.36.png

Wyskakuje taki komunikat

oznacz moderatorów
ABC-Narzedziowe
#7 Wielbiciel#

Nie mogę nadać paczek In-post mimo że nadałem ich dzisiaj kilkanaście. Przy nadawaniu paczki wyskakuje "telewizorek" z informacją 

"Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia"

"Nie można odczytać zamówienia-brak uprawnień"

oznacz moderatorów
MJ-Garage
#7 Wielbiciel#

Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia

Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.

All cos z tym robi czy czeka aż się posypią negatywy za brak nadania  przesyłek ?

No właśnie cały czas to samo

oznacz moderatorów
afrodyta24
#8 Zapaleniec#

Dołaczam się: od rana wyskakuje komunikat przy generowaniu listu prewozowego Pocztex: Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia

Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień. "

Prosze o sprawdzenie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
e-TiM24com
#7 Wielbiciel#

Podczas próby nadania paczki Pocztex w usłudze Smart pojawia się komunikat:

Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia

Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.

Kolejna awaria???

kiedy zostanie rozwiązana?

oznacz moderatorów
SklepAnMa2020
#8 Zapaleniec#

nie umie nadac paczki 1 raz wyskakuje mi informacja taka 

 

Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia

Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.

oznacz moderatorów
musashi2007
#12 Orędownik#

Jak w temacie. Pojawia się komunikat:

"

Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia

Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień."

 

I drugi komunikat:
"Błąd przetwarzania

Przekroczono czas wykonania zapytania. Spróbuj ponownie."



@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Proszę o sprawdzenie.

oznacz moderatorów
instbud
#10 Popularyzator#

Witam, dołączam się do tematu, u mnie to samo

oznacz moderatorów
SzukamLampy
#10 Popularyzator#
U nas to samo. Prosimy o interwencję.
oznacz moderatorów
daily-torebki
#10 Popularyzator#

mam to samo Zrzut ekranu 2022-11-07 095045.png

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
musashi2007
#12 Orędownik#
oznacz moderatorów
femmegusto
#2 Obserwator#

U nas to samo:

"Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień"

oznacz moderatorów
alocompl
#8 Zapaleniec#

Odpowiedź Allegro w tej sprawie:

 

Dzień dobry,

dziękuje za wiadomość.

Niestety aktualnie mamy problem techniczny, zgłosiliśmy już to do odpowiedniego działu. W ciągu kilkunastu minut problem powinien zostać rozwiązany. 

Bardzo przepraszam za wszelkie niedogodności. 

Gdyby pojawiły się dodatkowe pytania, pozostaje do dyspozycji. 

oznacz moderatorów
jolanac
#8 Zapaleniec#

Nadanie paczkomaty Inpost. Widnieje stale pole szare tworzenie etykiety. 

oznacz moderatorów
Client:48440265
#1 Nowicjusz#

U mnie ten sam problem.

oznacz moderatorów
ToysLog
#7 Wielbiciel#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

 

Proszę o pomoc przy przesyłce Wysyłam z Allegro
Szykowałem zamówienie 272ffbb0-5e64-11ed-b454-ad149f6f0113

etykieta się nie wygenerowała, cały czas kółko się kręciło.

Odczekałem jakiś czas odkładając to na potem
i zacząłem od innego klienta 2a844a40-5e79-11ed-ada2-33fc511958a1paczkapocztex48.jpgpaczka48.jpg

i teraz wyskakuje mi
takie coś. Nie mam jak wysłać przesyłek

oznacz moderatorów
elektro-port
#7 Wielbiciel#

chyba jakiś błąd na całym allegro bo u nas nadawanie przesyłek inpostu i dpd tak samo leży....

oznacz moderatorów