Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie jesteśmy w stanie wysłać zamówienia z Allegro Paczkomaty Inpost.
Pojawia się komunikat:
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Numer zamówienia: dfcbab80-5da4-11ed-b454-ad149f6f0113
Co może być przyczyną?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry nie mogę wysyłać paczki wyskakuje taki komunikat,,Nie można nadać paczki dla wybranego
DZiała już u was nadanie DPD?
nie, dalej nic
Dzień dobry,
Nie mam możliwości nadania paczki poprzez Allegro Kurier DPD pobranie SMART. Oczywiście pakiet SMART posiadam jako sprzedawca i wszystko było ok jak do tej pory. Czy jest to jakiś błąd serwisu czy może nastąpiły jakieś zmiany dla sprzedawców?
Witam, mamy problem z wygenerowaniem etykiety SMART DPD i Punkty poczta, żabka itd. Proszę o pomoc.
System albo cały czas ładuje stronę lub wyświetla "Brak uprawnień" a etykieta wykonywana jest z głównego konta sprzedającego nie z udostępnionego dla innych pracowników.
Witam, mam ten sam problem.
Wszyscy dzisiaj mają do 8:30 wszystko działało
Spróbujcie wejść w paczki poprzez Allegro i pobierzcie wszystkie dokumenty do paczki. W archiwum będzie plik ZPL i powinien działać. U mnie to doraźnie pomogło.
Pojawia się błąd:
Przed weekendem nie miałam tego problemu.
Dzień dobry. Próbuję nadać przesyłkę DPD Smart ale nie mam wygenerowanego listu a nr listu przewozowego jest. Proszę o pomoc.
witam, kiedy zostanie usunięty błąd? i kto poniesie odpowiedzialnosc za ew negatywne komentarze wynikłe z nieterminowego nadania paczki?
Nie mogę wygenerować listu przewozowego na paczki poprzez allegro.
Wyskakuje komunikat:
Kiedy zostanie naprawiony inpost na Allegro lokalnie?
U nas to samo 😞 Pewnie to jakaś awaria 😞
chyba łby super sprzedawcą polecą 🙂 ja też nie mogę ani dpd ani inpost etykiety wygenerować
U mnie tez nie działa, dodatkowo na każdym zamówieniu liczy paczkę x 2 ... jak jest w smart to też pokazuje 2 paczki do jednego zamwowienia
Sprzedaż OBSŁUGA ZAMÓWIEŃ zamówione przesyłki tam można część wygenerować ale nie wszystkie
Przy próbie nadania przesyłki wyskakuje komunikat BRAK UPRAWNIEŃ.
Proszę o informację kiedy zostanie naprawiony błąd ponieważ dzisiaj musimy nadać przesyłki żeby dotarły przed 11.11.2022
dziekuję
Podpinam się - nadawanie Allegro kurier DPD nie działa - ktoś coś z tym robi? Kupujący wyleją żale na sprzedawców za opóźnienia...jak zwykle zresztą(!)