Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie jesteśmy w stanie wysłać zamówienia z Allegro Paczkomaty Inpost.
Pojawia się komunikat:
Nie można nadać paczki dla wybranego zamówienia
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Numer zamówienia: dfcbab80-5da4-11ed-b454-ad149f6f0113
Co może być przyczyną?
Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Mam to samo.
Nie mogę nadawać przesyłek kurierskich, Allegro One Box. Pojawia się plansza o treści:
Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień.
Proszę o pilną pomoc.
Zamówienie z dnia 05 Lis. 2022, 11:53 Radio CB samochodowe Midland Alan 199-A Radio CB samochodowe Midland.
Przez problem z internetem nie mogę wygenerować etykiety w zakładce "zamówienia od kupujących".
Przycisk z napisem tworzenie etykiety" na szarym tle nie daje się nacisnąć! Proszę o pomoc ,łącze działa już prawidłowo,a etykiety nie mogę ciągle utworzyć! Co mam robić w takiej sytuacji? Zwrócić pieniądze kupującemu?
U mnie to samo, dotyczy wszystkich opcji "Wysyłam z Allegro" DPD, One Box i UPS, na dpd online importuje zamówienia i generuje etykiety więc coś ewidentnie wysypało się na allegro.
Dzień dobry, czy również macie problem z generowaniem etykiet do wysyłki? 😞
Widzę komunikat - Opcja chwilowo niedostępna
Mam ten sam problem, chce wysłać przedmiot i od rana nie mogę wygenerować etykiety. Allegro milczy
Też nie moge nadać paczek, wyskakuje bład
nie wygląda to dobrze 😞 może warto będzie zadzwonić bezpośrednio do Inpost?
Nie chodzi o Inpost tylko dpd. Inpost ma swoja aplikacje powiązana z allegro na której bez problemu sie tworzy etykiety
Również mam ten sam problem.
DPD -nie mam uprawnień do nadania paczki, czy jakoś tak. Nie mogę też zamówić podjazdu. Brawo allegro!
Nie chcemy zakładać nowego tematu. Niestety ten sam problem jest na naszym koncie. Nie możemy nadać przesyłek DPD.
U mnie też ten problem od rana.
Nie mogę wygenerować etykiety do opłaconego przez kupującego przedmiotu. Wysyłka miała wynosić 0 zł z allegro Smart.
Podczas generowania etykiety wyskoczył komunikat o braku możliwości jej wygenerowania przez przerwę techniczną ze strony inpostu (o której w in post nawet nie wiedzą chyba), a później - znaczy teraz teraz jest informacja, że chwilowo nie można wygenerować etykiety. Chciałbym wysłać paczkę kupującemu i nie mogę🤷
mam to samo 😞
Mam to samo
Nie mogę wygenerować ektykiety inpost, ponieważ przycisk jest zablokowany. Opcja chwilowo niedostępna. Czy można liczyć na szybką naprawę błędu?
Mam problem z nadaniem paczek !! Nie można odczytać zamówienia - brak uprawnień. ciagle ten sam komunikat .. kiedy zostanie cos zrobione w tym temacie ?
Mam tak samo