Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie mogę wygenerować etykiety w Inpost - po kliknięciu Nadaj Przesyłkę przekierowuje mnie na moje konto w Inpost a tam nic się nie pojawia tylko jest - " Nie znaleziono transakcji " dodam że 6 dni temu bez problemu wygenerowało etykietę. Czy to awaria allegro ?
@unadarek69 Którego zamówienia dotyczy ten problem?
Witam: dwóch zamówień - dzisiaj chciałem zrobić etykiety i w obydwu zamówieniach to samo - jutro chciałem wysłać rano paczki - do tej pory działao bez problemu a dzisiaj takie coś.
dotyczy:
nr oferty: 12835307462
nr oferty: 12805032221
to wygląda tak
@unadarek69 Na zrzucie widzę wybrany typ przesyłki Allegro Paczkomaty InPost, a w ofertach klienci wskazali Paczkomaty InPost. Zmień tą wartość i sprawdź czy problem się powtórzy.
takiej opcji nie ma w opcji : importuj z allegro- wszystko jest z allegro co jest logiczne - klienci opłacili kwotę 9,99zł co wskazuje na allegro - jakby zapłacili 17,39 to wtedy opcja by wchodził zwykłego wysyłania bez udziału allegro czy tam allegro smart - tak mi sie wydaje
... a co najciekawsze, jak wezmę w opcji - zwykłej - wyślij paczkę - importuj z allegro - to się one pojawiają tylko że kwota nie jest allegro 9,99 zł a normalna dla wymiaru np: C 17,39 zł - wiec przy zwykłym wysyłaniu importuje z allegro - nie importuje w opcji wyślij z allegro. Ewidentnie gdzieś jest awaria.
rozwiązałem - ma Pani rację wzięta opcja inpost zamiast allegro inpost - ale dlaczego cena wskoczyła 9,99zł - tak jak za allegro inpost - miałbym pytanie czy dałoby się to zmienić na allegro inpost ?
@unadarek69 Nie, nie można zmienić tej opcji, jeśli klienci już ją wybrali.
Może Pan wprowadzić zmianę w cenniku dostawy dodanym do ofert.
OK dziękuję za pomoc - już zrobiłem - ze stratą ale trudno