Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie. Nie mogę wystawić nowej aukcji. Po dodaniu zdjęcia wyskakuje błąd.
Próbowałam z różnymi zdjęciami. Problem jest ten sam. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Twojczysty_dom Prześlij mi proszę zrzut całego swojego ekranu wraz z widoczną datą i godziną oraz podaj przykładowy numer oferty.
@Twojczysty_dom Dziękuję, ale te zrzuty przedstawiają wyłącznie formularz, a ja poproszę o screeny całego okna przeglądarki, z której korzystasz podczas wystawiania.
ten problem pojawia się od kilku tygodni, kwestia czy trwa kilka minut czy dłużej, dzisiaj chyba rekordowo długo, ani chybi jakieś udogodnienia i modernizacje dla sprzedawców oczywiście- Allegro dba żebyśmy sie nie przepracowali.... a tak na serio to czy szanowne Allegro ma zamiar coś z tym zrobić? I bardzo prosze bez pytań o ciasteczka, przeglądarki itp... bo to żenujące jest...
@MANTA_05 @daily-torebki Nie mamy problemów technicznych związanych z wystawianiem ofert, więc jeśli występują u Was jakiekolwiek trudności tego typu, potrzebujemy konkretów żeby to sprawdzić. Bez szczegółów nie jesteśmy w stanie zweryfikować problemu i stworzyć rozwiązania.
Macie problemy, jak widać poniżej, kiedyś trzeba było czyścic ciasteczka, zmieniac przeglądarki teraz dołączyło się wymóg print screenów...
mam to samo
cud, naprawiło sie samo, oczywiście żadnych problemów nie było a my wszyscy mamy jakieś omamy i zwidy...