Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro Poczta Polska numer zamówienia b5f4ef06-e7f3-11ec-b501-dd0757e7f76d
u nas cisza a, że kończymy pracę to szlag trafi skuteczność wysyłek
E tam, nie ma co się przejmować. Weekend się zaczyna 😄 U mnie 5 paczek też nie pójdzie, za 10 min poinformuję klientów i baj lan do bajlando. Tzn weekend. także spokojnie i miłego 😉
Witam, nie mogę nadać paczki. Wyskakuje mi komunikat: Nie można zamówić wybranej paczki:Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika
@elazapedowska Poczta Polska ?
Przerwa techniczna – Prace serwisowe systemu Elektroniczny Nadawca
Technical break - Service Maintenance Electronic Sender
Nadal nie działa
po kliknięcie zamawiam wyskakuje taki komunikat
Nie można zamówić wybranej paczki:Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika
Przerwa techniczna – Prace serwisowe systemu Elektroniczny Nadawca
Technical break - Service Maintenance Electronic Sender
mam to samo 😞
Mam również to samo, zgłaszałem sprawę do poczty i allegro, allegro nie widzi żadnego problemu, według allegro wszystko działa, i już zacierają ręce aby zaniżać sprzedawcą oceny!!! To allegro które łamie prawo i oszukuje klientów. Nie licz na ich pomoc!
Upsss.. no to mam farta bo nadałem co miałem nadać , ale w dalszym ciągu nie ma podglądu do EN . Paczki natomiast są w systemie jako ,, w drodze ,,
@mdrogeria też zdążyłem przed awarią 🙂 co śmieszne ten komunikat jest od jakiejś 13 więc współczuję tym co mają nadania do 15 czy później, polecą statystyki 😞
@kostas11 Dzisiaj od rana z EN było pod górkę , zwykle plik puszczm o 12:00 i dzisiaj również , ale chyba z 5 minut się kółko kręciło zanim zaskoczyło .
U mnie nie działa od 11, PP mentalnie jest jeszcze w XX wieku. Szkoda statystyk, ale nic się nie zrobi.
@Adibox_sklep Poczta raczej dba o system , zdarzały się do tej pory przerwy ,ale krótkie ,a dzisiaj ... nuuu to musi być coś grubszego . Może pamiętasz 2 dniową awraię w Inpost ? to dopiero była draka .
Odświeżałam stronę co chwilę i u mnie właśnie przed momentem zaskoczyło, udało się wygenerować listy
Chyba znowu jest coś nie tak z nadawaniem paczek. Od rana nie mogę nadać paczek Poczty Polskiej - "Błąd przetwarzania Nie można zamówić wybranej paczki: Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika"
@mplaptonik Niestety tak 😞 Specjaliści IT Poczty Polskiej pracują nad rozwiązaniem tego problemu: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/nie-mo%C5%BCna-zam%C3%B3wi%C4%87...
Ja również przy próbie nadania pocztexu mam
Błąd przetwarzania Nie można zamówić wybranej paczki:Wystąpił błąd komunikacji z API przewoźnika