Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę dodać zdjęć do oferty. Ta sytuacja trwa od kilku godzin.Kiedy próbuję dodać zdjęcie pojawia się komunikat podświetlony na zielono: ,,oferta została zaktualizowana", a następnie na czerwono: "Nie udało się dodać zdjęcia. Wystąpił błąd podczas ładowania obrazka." Czy ktoś wie jaka może być przyczyna?
@kolorowa-szaffa czy problem występuje także, gdy korzystasz z innej przeglądarki lub trybu incognito? Jeśli tak, to poproszę o przesłanie zrzuty ekranu z pełnym oknem przeglądarki z widocznym adresem strony oraz datą i godziną.
Niestety nadal nie mogę dodawać zdjęć. Nie dopisałam powyżej, że wystawiam ogłoszenia z telefonu. Mam androida, przeglądarka google chrom, próbowałam tez przez firefoxa, nadal to samo. Na innym telefonie - iphone też to samo.
Mało tego, nie mogłam odpisać Pani z telefonu bo wyrzucało mnie na inna stronę, dopiero po kilku próbach udało się z komputera odpisać.
Na zrzutach z telefonu nie widać adresu strony.
Nadal nie udaje się odpisać przez telefon poniważ przerzuca mnie na głowną stronę Allegro Gaadane
Witam
Mamy dokładnie ten sam problem od rana.
Nie mogę dodać zdjęć przy wystawieniu aukcji. Próbowałem zmienić przeglądarkę i nic nie pomaga
Witam
Z tym samym problemem borykam się od rana i cały czas czekam na jakieś rozwiązanie ze strony Allegro
@GLOBAL-BMW-PARTS Cześć. 🙂 Napisz proszę coś więcej o tym problemie. Sytuacja dotyczy Allegro czy Allegro Lokalnie? Korzystasz z serwisu przez przeglądarkę czy aplikację mobilną? Możesz załączyć zrzuty ekranu z komunikatem?
Witam
Korzystam z przeglądarki ( już wyczyściłem historie i niepomogło)
Korzystam z Allegro
@GLOBAL-BMW-PARTS Problem dotyczy wszystkich zdjęć czy tylko jakiegoś konkretnego?
Pierwsza miniaturka się nie ładuje
@GLOBAL-BMW-PARTS Prześlij mi to konkretne zdjęcia na spolecznosc@allegro.pl (i załącz link do tego wątku). Sprawdzę to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Czekam
@GLOBAL-BMW-PARTS Wiadomość mejlowa, którą wysłałeś, jest pusta.
@GLOBAL-BMW-PARTS @kolorowa-szaffa @pozio2606 Czy chodzi o Allegro czy Allegro Lokalnie?
Wystawiam w Allegro
@kolorowa-szaffa @GLOBAL-BMW-PARTS @pozio2606 Sprawdzimy to, ale prześlijcie mi proszę zrzuty ekranu z komunikatem, widocznym URL, datą oraz godziną. Przydatny będzie również numer oferty lub szkicu.
zrobiłam zrzut z komunikatem, to wystarczy?
@kolorowa-szaffa Przekażę zrzuty ekranu do Działu Technicznego