Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
dzień dobry potrzebuje pomocy przy nadaniu paczki allegro one box, spróbowałam już znalezione sposoby ale nadal nic, nr zamówienia to b2b51c31-f3fa-11ec-87f0-091711258204
Nie można zamówić wybranej paczki:Błąd przetwarzania. Support został poinformowany o Twoim problemie i pracuje nad rozwiązaniem
dzien dobry, również mam problem z nadaniem paczki - nie mogę wygenerować etykiety - błąd przetwarzania, zgłaszałam wczoraj problem ale pozostał bez odzewu - proszę o pomoc.
@ReefShop_pl Cześć. 🙂 Poproszę o numer tego zamówienia. Sprawdzę tę sytuację 🙂
Hej - będę bardzo wdzięczna, bo od wczoraj zamówienie mi wisi nie wysłane
7a8eae52-0be9-11ed-97ce-8f849dbff330
poprawiałam adres nadawcy ale bez skutku.
@ReefShop_pl Problem polega na tym, że udostępniłaś w swoim cenniku metodę dostawy One Kurier, która nie jest jeszcze dostępna dla wszystkich miast.
Spójrz, tutaj możesz sprawdzić dostępność usługi Allegro One Kurier: https://allegro.pl/kampania/one/kurier
Istnieją dwa rozwiązania takiej sytuacji. Możesz poprosić Kupującego o anulowanie zamówienia i zrobienia nowego (z wybraniem innej metody dostawy) lub możesz wysłać zamówienie na własną rękę po ustaleniu kosztów z Kupującym.
Bardzo ważne jest to, żebyś zmieniła swoje ustawienia w Cennikach i usunęła tę metodę dostawy, bo obecnie nie będziesz w stanie nadać takiej paczki. Pozostaw tylko One Boxa i One Punkt (obsługiwane przez kuriera UPS) jako osobne pozycje zamiast pakietu z One Kurierem.
Możesz ewentualnie napisać wiadomość mejlową na onehandlowy@allegro.pl. Tam zweryfikujemy, czy możemy na Twój adres udostępnić podjazdy naszych kurierów.
dziękuję za wyjasnienie , widziałam taką informację, ale dalej jest opcja bez podjazdu kuriera, wiec sądziam, ze tak to jest rozwiązane , ze mozna dostarczać samemu do paczkomatów czy punktów nadania.
Rozumiem, ze samo nadawnie do paczkomatów jest mozliwe z mojego adresu? Nie chcę wybierać podjazdu kuriera, poniewaz trzeba uzbierać chyba min 4 paczki a dodatkowo jest to koszt za podjazd.
Ja również nie mogę wysłać przedmiotu, przy generowaniu etykiety pojawia się błąd.
@pavv1 Jarku, u Ciebie sprawa wygląda nieco inaczej, ponieważ nadajesz paczki przez Allegro Lokalnie. Odśwież stronę i spróbuj wygenerować etykietę ponownie, dodałam kod Paczkomatu. 🙂
Dziękuję. teraz poszło bez problemu.
pozdrawiam Jarek
@ReefShop_pl Nadania są możliwe, ale tylko dla paczek, które są obsługiwane przez UPS (czyli nie przez Allegro One Kurier). Najlepiej będzie, jeśli wyłączysz opcję One Kuriera u siebie, ponieważ może on nie odebrać paczek w mieście, którego nie obsługuje.
wielkie dzięki za pomoc 🙂