anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wypłacić pieniędzy allegro finanse

boetcher87
#8 Zapaleniec#

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@boetcher87 Cześć. Twoje konto jest jeszcze weryfikowane. Spróbuj wypłacić środki jutro (czyli 9 kwietnia) 🙂 

oznacz moderatorów

boetcher87
#8 Zapaleniec#

To czemu dostałem email że zostało odrzucone w aplikacji pokazuje że jest jeszcze w weryfikacji

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@boetcher87 Weryfikacja zostanie odrzucona, jeśli dane na koncie bankowym i koncie Allegro nie są identyczne. 

oznacz moderatorów

boetcher87
#8 Zapaleniec#

Numer konta ,imię nazwisko jest identyczne . Jake dane są jeszcze weryfikowane?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@boetcher87 Konto Allegro (z którego teraz piszesz) należy do kobiety, a przelew zlecono z konta, na którym są dane mężczyzny. 

oznacz moderatorów

boetcher87
#8 Zapaleniec#

Konto bankowe które podałem należy do właścicielki konta allegro jak i do mnie ,współdzielimy to konto .

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@boetcher87 W takim razie skontaktuję się w tej sprawie z operatorem płatności. 

oznacz moderatorów

boetcher87
#8 Zapaleniec#

Ok ,czekam na odpowiedz

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@boetcher87 Otrzymałam odpowiedź, że jeśli właścicielka konta na Allegro jest Twoją żoną, to powinna dopisać Cię do konta w ustawieniach: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dane-konta 

Jeśli jednak właścicielka konta jest Twoją mamą, to możesz przesłać potwierdzenie przelewu przez ten formularz. Jeśli na potwierdzeniu będą widniały dane właścicielki konta na Allegro jako współwłaściciela konta bankowego, to Operator zaakceptuje wypłaty. 

oznacz moderatorów

boetcher87
#8 Zapaleniec#

Przeslalem potwierdzenie przelewu z 08.04.22 i dodatkowo zrobiłem jeszcze jeden przelew na 1.01 zł przed chwilą. Ile czasu będę czekał na odpowiedź ?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@boetcher87 Niepotrzebnie zleciłeś kolejny przelew. Weryfikacja będzie trwała do 3 dni roboczych. 

oznacz moderatorów

boetcher87
#8 Zapaleniec#

Bardzo dziękuję Pani za pomoc ,już wszystko jest ok. Pozdrawiam

oznacz moderatorów