Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@boetcher87 Cześć. Twoje konto jest jeszcze weryfikowane. Spróbuj wypłacić środki jutro (czyli 9 kwietnia) 🙂
To czemu dostałem email że zostało odrzucone w aplikacji pokazuje że jest jeszcze w weryfikacji
@boetcher87 Weryfikacja zostanie odrzucona, jeśli dane na koncie bankowym i koncie Allegro nie są identyczne.
Numer konta ,imię nazwisko jest identyczne . Jake dane są jeszcze weryfikowane?
@boetcher87 Konto Allegro (z którego teraz piszesz) należy do kobiety, a przelew zlecono z konta, na którym są dane mężczyzny.
Konto bankowe które podałem należy do właścicielki konta allegro jak i do mnie ,współdzielimy to konto .
@boetcher87 W takim razie skontaktuję się w tej sprawie z operatorem płatności.
Ok ,czekam na odpowiedz
@boetcher87 Otrzymałam odpowiedź, że jeśli właścicielka konta na Allegro jest Twoją żoną, to powinna dopisać Cię do konta w ustawieniach: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dane-konta
Jeśli jednak właścicielka konta jest Twoją mamą, to możesz przesłać potwierdzenie przelewu przez ten formularz. Jeśli na potwierdzeniu będą widniały dane właścicielki konta na Allegro jako współwłaściciela konta bankowego, to Operator zaakceptuje wypłaty.
Przeslalem potwierdzenie przelewu z 08.04.22 i dodatkowo zrobiłem jeszcze jeden przelew na 1.01 zł przed chwilą. Ile czasu będę czekał na odpowiedź ?
@boetcher87 Niepotrzebnie zleciłeś kolejny przelew. Weryfikacja będzie trwała do 3 dni roboczych.
Bardzo dziękuję Pani za pomoc ,już wszystko jest ok. Pozdrawiam