Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Część wszystkim, nie wiem dla czego ale nie moge nadać paczki z poziomu allegro, po wciśnięciu prycisku "Nadaj Przesyłkę" wyskakuje komunikat:
Aby nadać przesyłkę Allegro Paczkomaty InPost musisz dodać umowę własną. Po dodaniu umowy nadasz przesyłki wprost z Allegro według swoich indywidualnych stawek cenowych.
Konto na allegro jest połączone z managerem paczek InPost i tylko z poziomu managera paczek mogę nadawać paczki. Proszę o pomoc.
@WyrobyMydlane bo jak nie masz indywidualnej umowy z inpost to na allegro przesyłki paczkomatowe/kurierskie możesz naddawać tylko poprzez managera paczek poprzez zakładkę ALLEGRO
Cześć wszystkim, nie wiem dla czego ale nie moge nadać paczki z poziomu allegro, po wciśnięciu prycisku "Nadaj Przesyłkę" wyskakuje komunikat:
Konto na allegro jest połączone z managerem paczek InPost i tylko z poziomu managera paczek mogę nadawać paczki. Na innym końcie też nie mam padpisanej umowy z InPostem, ale bez problemów nadaje paczki z poziomu allegro. Proszę o pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@WyrobyMydlane bo jak nie masz indywidualnej umowy z inpost to na allegro przesyłki paczkomatowe/kurierskie możesz naddawać tylko poprzez managera paczek poprzez zakładkę ALLEGRO
Na innym końcie też nie mam padpisanej umowy z InPostem, ale bez problemów nadaje paczki z poziomu allegro.
Bez podpisywania umowy własnej z przewoźnikiem nadasz przesyłki:
Upewnij się w cenniku na koncie że usługa to Allegro Paczkomaty Inpost a nie Paczkomaty Inpost. Ale w cenniku, nie w ofercie!
W cenniku mam tylko Allegro Paczkomaty Inpost
@WyrobyMydlane a tamte konto przypadkiem nie jest prywatne?
Nie