Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chcialem zwrocic srodki dla kupujacego. Mimo, ze dzisiaj ktos robil zakup na kwote ktora wlasnie mam zwrocic wyskakuje info "
Nie możemy zwrócić pieniędzy kupującemu, ponieważ na Twoim koncie Allegro Finanse nie ma wystarczających środków. Skontaktuj się bezpośrednio z kupującym i sami ustalcie sposób zwrotu.
@CypisOfficial czy możesz podać mi login kupującego, któremu próbujesz wykonać zwrot?
Juz rozumiem czemu, wplate mialem po przez przelewy24 dlatego nie moglem zwrocic. Ale jak juz piszemy to przypominam, ze 2 miesiace temu pisalem o tym, ze kazdym razem na moim drugim koncie musze podsczas wystawiania uzupelniac wysylka z i wybierac za kazdym razem wojewodztwo, kiedy powinno sie aumatycznie zapisac. Irytujace jest za kazdym razem uzupelnianie tego samego, pisalas ze temat zostanie zgloszony, czy cos w ten desen i widze, ze nic dalej sie nie zmienilo.
@CypisOfficial Czy możesz podać login konta, o którym mówisz?
JaweStudio
@CypisOfficial Dziękuję Ci bardzo. Przykro mi, że tyle czekasz na rozwiązanie. Zapewniam, że już zajmuję się wskazaną kwestią. 🙂
Musisz poprosic kupujacego o nr konta i dane do przelewu i zwrocic mu kase przelewem zwyklym