Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Mam pytanie , co może być powodem nieuaktualniania się statystyk moich aukcji?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Piotr K
@KONKOLprodukt Czy możesz doprecyzować, jaki wskaźnik dokładnie masz na myśli i podać przykładową ofertę?
Tu się nie zmienia nic od kilku tygodni już.
@KONKOLprodukt Proszę, dodaj zrzut całego ekranu wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną. Skonsultuję to z odpowiednim zespołem.
Dzisiaj jakby coś "drgnęło" , jednak niektóre z aukcji są promowane i na stronie działu więc i tak jest to nic.
@KONKOLprodukt w takim razie, których dokładnie ofert dotyczą problemy?
Generalnie wszystkich. No chyba, że allegro ma taką małą oglądalność, ale w to nie chce mi się wierzyć.
@KONKOLprodukt niskie wyniki otwierania Twoich ofert to nie jest kwestia błędów w statystykach, bo takich problemów aktualnie nie mamy.
To bardzo zastanawiające , bo wchodziliśmy kilkanaście razy z konta znajomego a licznik nawet nie drgnął.
Ok, dziękuję za poświęcony czas.
@KONKOLprodukt a wyraziłeś zgody na śledzenie ciasteczka itp. trackery nie zablokowała Twoja przeglądarka ?
Druga sprawa allegro ma ogólnie zjazd wyświetleń jak nie masz produktu głównego w katalogu 😞
Tu masz moje statystyki produkty wiszą z dwa tygodnie 🙂 co śmieszne na innym portalu i w sklepie już po klika sprzedałem a tu cisza 😞
No właśnie o to mi chodzi, że mam porównanie do innego portalu i tam w tym samym czasie ponad 130 kliknięć a tu 2 🙄. Ciasteczka zaakceptowane są. Ten katalog muszę sprawdzić. Dzięki za odpisanie to wiele wyjaśniło 😊.