Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moje oferty widzę tylko po zalogowaniu się na swoje konto i tylko tutaj
jeśli z innego widoku zajrzę 3 dzisiejsze oferty wystawione 1 h temu są nie widoczne. mam do allegro linki w różnych miejscach i nigdzie ne widać nowo dodanych ofert
czy ktoś je widzi?
10624663347 np tą?
Wystawiłem aukcję wielowariantową (10624477686...). Z mojego profilu jest widoczna w Moje oferty. Nie zwraca jej wyszukiwarka po nazwie. Nie widać jej również w wyszukiwaniu w ofertach użytkownika. Oferta wystawiona ponad godzinę temu. O co chodzi?
No nie ma, może w "poczekalni".😁
A licznik płatnego czasu aukcji tyka...
fajnie że fajnie mam ten sam problem 😥
po wpisaniu twojego nr aukcji widzę ją swoją tak samo ale nie wyświetla się w przedmiotach sprzedającego... na różnych komputerach
To jest "standard". Czym prędzej "zdążaj" do jak największej ilości wystawionych aukcji.
Ja mało mam wystawionych (ok. 150) i po prostu mam "okienka" czasowe w jakich coś się sprzedaje.
Jak wpiszę nr aukcji, to ją widzę.
Sęk w tym, że oferty "małych" sprzedających są chyba coraz bardziej mniej widoczne w wyszukiwarkach.
nie chodzi o wyszukiwarkę chodzi o to że nie ma nowych ofert widocznych nawet u mnie np z poziomu sklepu lub...pokaż wszystkie przedmioty...nawet jak jestem zalogowana
@eveeanime, widzę, że masz aktywnych 37 ofert. Oferta 10624663347 jest aktywna i można ją wyszukać.
chodzi o to że nie ma nowych ofert widocznych nawet u mnie np z poziomu sklepu lub...pokaż wszystkie przedmioty...nawet jak jestem zalogowana
To, o czym mówisz, wygląda na błąd po stronie przeglądarki lub komputera (starsza wersja oprogramowania). Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną, pliki cookies i sprawdź, czy problem występuje również w trybie incognito. Zobacz też, czy dzieje się tak na innym urządzeniu.
Jeśli wszystkie te czynności nie rozwiążą Twojego problemu, czy możesz załączyć zrzuty ekranu, gdzie nie widzisz nowych ofert z poziomu sklepu?
wszystko wróciło do normy po 2 godzinach dziękuję :))