Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Proszę o pomoc w takiej sprawie : dodawałem oferty z platformy sky-shop na allegro.
Wszystko było dobrze (oferty na allegro pojawiały się po chwili przy niewielkiej ilości).
Chciałem dodać kolejne oferty (jakieś 27 pozycji), po stronie sky-shop wszystko jak do tej pory a na Allegro nic nie ma. Żadna nowa oferta się nie dodała, w szkicach też nic nie ma.
Po jakimś czasie spróbowałem kolejny raz wystawić oferty w ten sam sposób. W końcu dostałem email od sky-shop, : Product ids: 8670
Producent odpowiedzialny o nazwie [Bestway (650635_392)] już istnieje dla sprzedającego 132361881 [The Allegro REST Api service has returned one or more errors in response to a request (Responsible producer with name [Bestway (650635_392)] already exists for seller with id 132361881 (PRODUCER_NAME_HAS_TO_BE_UNIQUE))]
Oczywiście jest wiecej tych zdarzeń z product id.
Gdzie jest błąd? Po mojej stronie?
@watorshop zweryfikuję to i wrócę do Ciebie z informacją.
Dodam jeszcze, że wygląda na to, że problem z wystawieniem oferty pojawia się tylko z produktami firmy Bestway. Inne przedmioty mogę wystawiać w tym momencie.
@watorshop dziękuję za doprecyzowanie, dodałam tą informację do zgłoszenia. Gdy tylko otrzymamy odpowiedź, to wrócimy do Ciebie z informacją. 😊
@watorshop otrzymałam odpowiedź, że posiadasz trzech zdefiniowanych producentów o nazwie "Bestway (650635_392)" i przez to pojawia się problem z wystawieniem ofert. Zmień proszę nazwy własne, tak aby były unikatowe - zrobisz to w tej zakładce.
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
Pojawił się inny poważniejszy problem, ale założę nowy temat.