Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wygląda na to, że mam jakiś problem z moją listą. Wszystkie moje produkty mają 0 wyświetleń. Nie mogę znaleźć swoich produktów w wyszukiwaniu. Jeśli przejdę do produktu bezpośrednio z mojego menu, widzę ten produkt. Ale jeśli kliknę przycisk: inne produkty sprzedawcy, widzę zero produktów. Mimo że już dodałem ponad 100.
A masz w ofertach ustawioną opcję "Wystawiam fakturę VAT"?
Nie, wybrano "no invoices".
A przełącz się z konta firmowego na konsumenckie, jak masz bez Fv to ich nie widzisz-teraz tak jest.
Dziękuję! Teraz wszystko widzę!
Ale pozostało inne pytanie. Przez kilka tygodni widzę zero wyświetleń na wszystkich produktach. Czyli bez reklamy produkt w ogóle się nie pokazuje i ma zero szans na sprzedaż?
@DF_Original Zapewne jest to spowodowane tym, że oglądasz oferty z poziomu widoku biznesowego, dla którego wyłączyliśmy oferty bez opcji FV. Możesz łatwo przełączyć się na widok konsumencki.
Dziękuję, teraz wszystko widzę!
Ale pozostało inne pytanie. Przez kilka tygodni widzę zero wyświetleń na wszystkich produktach. Czyli bez reklamy produkt w ogóle się nie pokazuje i ma zero szans na sprzedaż?
Coraz gorzej handluje się na Allegro. Zmiana goni zmianę - o czym nie jesteśmy informowani. Wszystko jest wdrażane na pałę. Zamieszanie odstrasza klientów, bo nie wiedzą który tytuł oferty jest obowiązujący i czy dostaną to, co myślą że dostaną. Taka karuzela z madonnami...
@w_kiwi Wytłumacz jaki jest w tym cel portalu.Tzn. że przeglądając oferty z konta firmowego nie widzę ofert prywatnych sprzedających, bo nie oferują FV?A co jeśli mi na FV nie zależy i chciałbym kupić coś od prywatnego sprzedającego?Muszę lawirować między ustawieniami żeby te oferty zobaczyć? Zaczyna dziać się coraz lepiej...
Obecny szef próbuje z Allegro zrobić inne A... Dzięki temu sprzedaż na sklepach internetowych ruszyła z kopyta 🙂
@biosorcerer Takie działanie bardziej kojarzy się z sabotażem, który ma sprowadzić Allegro na dno, bo do tego to wszystko zmierza.
Formuła Allegro sprzed kilkunastu, a nawet jeszcze kilku lat robiłaby furrorę.Na to co dzisiaj się dzieje brak słów.
@ART_FOTO Kiedyś Allegro było przyjaznym miejscem do handlowania. Nie znam intencji zarządzających, ale to co wyprawiają przerabiałem, jak pracowałem w korpo. Był tam taki okres szaleńczych zmian i kolesiostwa. Teraz jest nowy zarząd i firma się ustabilizowała. Być może tutaj też są potrzebne takie zmiany.