Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po naciśnięciu " Nadaj Paczkę Allegro Inpost" wyskakuje "Nie znaleziono aukcji "? Inpost . Jak nadać paczkę nie dopłacając do interesu ? Kiedy allegro to pop.
Pozdrawiam
@Grawelko na allegro czy allegro lokalnie ?
Na allegro
@Grawelko O które zamówienie chodzi?
Chodzi o nadanie opcją minikurier24 . Przekierowuje do inposta Ale nie widnieje żadna paczka. Z paczkomatem wcześniej nie było żadnego problemu .
Na chwilę obecną tej opcji już nie ma w tym linku ponieważ usunąłem.
Na managerze importujesz z allegro a następnie w wybierz typ przesyłki musisz wybrać allegro minikurier24. Też się ostatnio naszukałam 🙂
Aukcja, jak pewnie wszystkie pozostałe, naruszająca prawo i regulamin Allegro. Są wystawiane faktury, a nie ma danych wymaganych ustawą, brak danych firmy, adresu do zwrotów itp.
Xyz96 - to ma jakiś wpływ na problemy wysyłek?
Dopiero ogarniam co i jak i wkrótce będzie wszystko odpowiednio wypełnione.
Grawelko po mojemu niewłasciwie ustawiłeś dostawę .
Masz ,,Kurier ,, zamiast ,, allegro minikurier Inpost ,,
W tym wypadku muszisz nadać z palca .. drożej ..
Też tak robiłem I dalej nie ma nic 🙂
@Grawelko Jeśli rada od @NiezwyklyZakatek nie pomogła, skorzystaj z instrukcji dostępnej w dokumencie InPosu. Jeżeli to również nie rozwiąże problemu, prześlij zrzuty ekranu, na których widoczne będą kolejne wykonywane czynności już po przekierowaniu do managera paczek.
MDrogeria to zmieniłem dzisiaj rano w razie czego by znowu nie dopłacać. wczoraj jeszcze było minikurier24 😉
Dziękuję wszystkim za pomoc dzisiaj po kilku kliknięciach w końcu się pojawiło 🙂
Miłego weekendu pozdrawiam