Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie zauważyłem reklamacji allegro protect ją samą roz patrzyło a mi zablokowało konto co mam teraz zrobić
@arson222 niech kupujący udostępni Ci przedmiot do odbioru może zechce odesłać na wysłanej etykiecie. A do co do protecta (AOK) zwróć pieniądze.do allegro może odblokują Ci konto.
Z kupującym nie ma kontaktu
@arson222 żeby wyjaśnić nałożoną blokadę na koncie, skontaktuj się z nami przez ten formularz.
Ale łaska ze strony Allegro 🙂 może jak sprzedawca będzie błagał, to mu odblokujecie konto 🙂 to jakaś kpina 🙂
Witam minęła doba i nikt się nie odzywa pomimo wysłanego zgłoszenia , czy długo musimy czekać
@arson222 w przypadku blokady przez dział bezpieczeństwa odpowiedź może być od kilku dni kilku tygodni w zależności od ilości zgłoszeń.
Czyli przez zmiany allegro w dyskusjach, jedno moje niedopatrzenie i brak kontaktu z klientem moja 20 letnia praca na tym portalu została tak sobie zablokowana i nie wiadomo czy konto zostanie odblokowane . Dobrze wiedzieć . A moje 14 tys ofert sobie powoli wygasa
Tak Allegro szanuje ludzi, a **piiip**i jeszcze tam sprzedają. Olej Allegro i przenieś się na inny portal
@arson222 właśnie masz szybki kurs jak działa obsługa allegro
blokadę Ci zdejmą po ok tygodniu, może jakiś nadgorliwy moderator zażąda byś rozpatrzył pozytywnie wszystkie dyskusje
nie napiszę, że takie działanie jak blokada sprzedaży, upadla sprzedawcę i zmusza do ponownego wystawiania ofert bo mi ten post usuną - allegro jest wszystko wspaniale !