Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Szukałam lupką, ale nie znalazłam podobnego wątku. A mianowicie, czy działa Wam filtr w zamówieniach od kupujących "wymaga FV", bo u mnie widnieją tylko do końca stycznia. Muszę na piechotę bez filtra znajdywać, kto chce FV, a do tego filtra się przyzwyczaiłam 🙂
Czy może zmieniono to tak, że dopóki niewystawione to widzę (bo tak możliwe że jest), a jak już wystawię i wprowadzę do systemu w allegro to już nie widzę... Ale te styczniowe widzę nawet wystawione... Czy to błąd, czy efekt nowych zmian w działaniu filtru?
dzięki za odp
@Moliland U mnie działa na bieżące nie wystawione. Jak zmienię na Wysłane to pokazuje wszystkie już wystawione i wysłane. Wygląda że nie ma możliwości rozróżnienia wystawianych i nie. Chyba że to zależy od załączania faktur na Allegro, czego nie robię. Wysyłam w załączniku do wiadomości.
No ja wstawiam i sprawdziłam teraz, że jak wstawię fv to już ten filtr nie bierze tego pod uwagę, ale... tylko od lutego, wcześniejsze wstawione widać normalnie.
Teraz pytanie, czy to tak ma być...
@Moliland Możesz przesłać zrzuty ekranu z widokiem opisanej sytuacji? Dopytam odpowiedni zespół czy nie jest to błąd.
Po kliknięciu na filtr nie widzę zakupów z lutego, jeżeli już wstawię FV, a chciałabym mimo wszystko widzieć je pomimo iż załączyłam FV
@Moliland Przepraszam, że musiałaś długo czekać na odpowiedź. Zmieniliśmy działanie tego filtrowania. Obecnie po jego wybraniu zobaczysz tylko zamówienia, do których nie dodałaś pliku z fakturą. Zgłoszona sytuacja nie jest więc błędem.
@nat_not w sumie to bardzo dobra zmiana. Tylko wypadałoby uwzględnić starsze zamówienia. Tak, żeby filtr pokazywał aktualną liczbę zamówień do których trzeba dodać fv. A w obecnej postaci, po włączeniu filtra widać aktualne zamówienia do których trzeba dodać FV ( i tak powinno być) oraz stare, zrealizowane zamówienia (prawdopodobnie realizowane przed zmianą działania filtra) do których już jest dodana FV. Fajnie byłoby to zmienić 😀
No właśnie też mnie to zdziwiło. Bo kiedyś na szybko musiałam znaleźć poprzednią FV z allegro, bez szukania na piechotę, bez dostępu do programu do faktur, i tak szybciutko mogłam to znaleźć, a teraz trzeba przewijać.
No ale takie sytuacje to raczej rzadkość, trzeba przyzwyczaić się do nowego działania, wejdzie szybko w krew. Dobrze, że już wszystko jasne