Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mam konto walutowe Revolut. Miałem ustawione przelewy Koron Czeski na ten rachunek i to działało. Dodałem ten rachunek do Forintów Węgierskich, przeszedłem weryfikacje ponownie robiąc przelew (nie wiem po co) i po pozytywnej weryfikacji już nie mogę ani przelewać CZK jak do dej pory oraz HUF. Przy wyborze tego rachunku mam info "Wypłata nie jest możliwa. Wybierz/dodaj węgierski rachunek lub użyj Konwertera walut." oraz "Wypłata nie jest możliwa. Wybierz/dodaj czeski rachunek lub użyj Konwertera walut.".
Podsumuję: Mogłem przelewać Korony Czeskie a teraz ani Koron Czeskich i nowych wypłat w Forintach Węgierskich. Dlaczego? Nie chcę korzystać z niekorzystnych kursów narzuconych przez Allegro.
Kolejny argument aby zrezygnować ze sprzedażny zagranicznej...
@arcadegame__pl Witaj w klubie! Temat poruszany wielokrotnie, a odpowiedź Allegro jest zawsze taka sama: korony możesz wypłacić tylko na rachunek czeski (czyli z przedrostkiem CZ), a forinty na węgierski (czyli z przedrostkiem HU). A otwartym tekstem: Allegro nie przepuści żadnej okazji, żeby dodatkowo oskubać sprzedawców
Tylko, że korony czeskie małem przelewane, chciałem dodać forinty i **piiip**, ani CZK ani HUF.
Mam obecnie +10% do ceny bo takie są koszta. Trzeba dać +20%, jak się sprzeda to wiem, że nie stracę.