Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem nadać paczkę w paczkomacie miałem już etykietę. Podchodzę do tego przybytku a tam pulpit popsuty, naciska się jedno a klika się coś obok. W końcu łaskawie otwiera się skrytka, wkładam paczkę, zamykam i chcę kliknąć"dalej" a wybiera się "anuluj" i tak kilkukrotnie próbowałem kliknąć to "dalej" aż w końcu się zamknęła i już nie otworzyła. Patrzę teraz w systemie wisi jako przygotowana ale jeszcze nie nadana -.- Napisałem już do tej wspaniałej firmy i czekam na wyrok czy zdążą przed tym jak ktoś zechce coś nadać akurat w tej skrytce. Miał już ktoś taką sytuację? Dał radę to kurier czy ktoś z serwisu ogarnąć? Pech chciał że to najdroższy produkt z mojego asortymentu, ale to akurat nic nowego...
Inna osoba tam raczej nic nie włoży bo najpierw powinien tam odebrać kurier ,choć nie można niczego wykluczyć ,mnie raz otwarła się skrytka przy nadawaniu z paczką w środku. Na paczkomacie jest numer telefonu na infolinię i tam trzeba zgłaszać problem na miejscu.
U nas w paczkomacie wyświetla się numer, pod który należy dzwonić w takich sytuacjach. Jest to numer zaczynający sie od 722... (dalej nie pamietam). Jest to "pomoc przy paczkomacie". Miałam 2 razy, że musiałam dzwonić, bo przesyłka była w paczkomacie ale widniała jako nienadana. Pomogli. Trzeba stać przy paczkomacie i zadzwonić.
Miałam tak za drugim razem, że In Post zablokował mozliwość otworzenia skrytki przez innych, musiałam podać który rząd w paczkomacie maja zablokowac i tak zrobili. Potem było polecenie przeszukania zablokowanych skrytek przez kuriera i paczka sie odnalazła. Kurier zabrał ją do sortowni i tam została nadana.
To wszystko załatwione telefonicznie przy paczkomacie.
No ja nie miałem tyle szczęścia bo nadałem paczkę po 22 więc nie było z nimi kontaktu, a i nie jestem pewien która to jest na 100% skrytka wiec podałem im mniej więcej i miał dzisiaj być kurier i sprawdzić. i co? inne przesyłki które nadałem prawidłowo pojechały, ekran naprawili, a paczka nadal wisi nie nadana.
@Killer175PL Czy ta sytuacja dotyczy paczkomatu Inpost czy zielonego automatu Allegro One Box?
Paczkomatu Inpost