Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Chciałem wystawić aukcję charytatywną i ciągle pojawia się komunikat o fakturze. Nie mogę tego wyłączyć. W opcjach sprzedaży nigdzie nie jest zaznaczona faktura, konto nie jest firmowe. Dlaczego system to blokuje?
Taki jest ciągle komunikat: Niepoprawnie wypełniony formularz - Prowadząc sprzedaż na koncie zwykłym (nie zarejestrowanym jako konto firma), nie możesz deklarować opcji wystawienia faktury w warunkach oferty.
@krolik440 w przypadku wystawiania oferty charytatywnej na koncie firmowym opcja "brak faktury" powinna być automatycznie zaznaczona.
Prześlij proszę zrzuty ekranu z całego formularza wystawiania (z widocznym adresem strony oraz datą i godziną), być może problem stanowi coś innego.
podpinam się pod problem, Mam dokładnie tak samo....
@wosp-zgierz Tak jak napisała Monika, potrzebne będą zrzuty ekranu, żebyśmy mogli zweryfikować zgłoszenie.
@megi274 Dziękuję za zrzut. Przekazałam zgłoszenie do weryfikacji. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę sie poniwnie.
Witam.
Mam ten sam problem. Skan ekranu jest z 31.12.23, godz.
"Niepoprawnie wypełniony formularz - Prowadząc sprzedaż na koncie zwykłym (nie zarejestrowanym jako konto firma), nie możesz deklarować opcji wystawienia faktury w warunkach oferty."
Mam zaznaczone że nie chcę faktury, a ciągle wyskakuje coś takiego. Próba wystawienia aukcji WOŚP charytatywnie. O co może chodzic?
@krystian0230 Cześć, prześlij proszę zrzuty ekranu całego formularza wystawiania (łącznie z widocznym paskiem URL, datą oraz godziną) 🙂
Dzień dobry! Mam ten sam problem, podłączam się pod temat.
Witam,
Próbuję wystawić przedmiot na aukcji WOŚP, wszystko wypełniłam, chcę kliknąć wystaw i wyskakuje mi taki komunikat- Niepoprawnie wypełniony formularz - Prowadząc sprzedaż na koncie zwykłym (nie zarejestrowanym jako konto firma), nie możesz deklarować opcji wystawienia faktury w warunkach oferty.
Nie zaznaczałam deklaracji.
Z góry dziękuję za pomoc
Jest tu już kilka wątków o problemach z wystawieniem, nie pozostaje nic jak czekać do jutra na moderację.