Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Klient zakupił kod do radia, jednak nie przesłał wymaganych danych (numer seryjny radia), co było jasno wskazane w ofercie jako warunek realizacji zamówienia. Podany numer telefonu na któty próbowałem sie skontaktowac z kupującym okazał się błędny, a wiadomości wysyłane przez Allegro pozostały bez odpowiedzi. Dziś klient wystawił negatywny komentarz, pomimo braku możliwości realizacji usługi z powodu braku niezbędnych informacji i możliwośći kontaktu.
Przed chwilą dokonałem zwrotu środków za zamówienie. Jak mam tą sprawę załatwic. Nadal nie mam kontaktu do kupującego a na wiadomości przez formularz allegro nie odpisuje
Cześć, @LokalizatoryGPSP. Z naszej strony niestety nie możemy usunąć/wykluczyć komentarza. Jeśli już zwróciłeś środki za niezrealizowane zamówienie, to możesz poprosić kupującego o usunięcie lub zmianę oceny.
Jeżeli klient nie odpowie na Twoją prośbę lub nie będzie chciał zmienić negatywnej oceny, możesz tylko na nią odpowiedzieć.
W kwestii braku odpowiedzi na wiadomość nadesłaną przez formularz - niestety nie widzę w naszym systemie wiadomości przypisanych do Twojego konta. Czy posiadasz numer zgłoszenia mailowego?
To jest wiadomośc wysłana 24 wrzesnia , numer telefonu jest nieaktywny
Na ocene też nie mam mozliwości odpowiedziec ani poprosic o anulowanie
@LokalizatoryGPSP, jeśli chcesz poprosić o usunięcie oceny, przejdź do tej zakładki i przy ocenie kliknij [poproś o zmianę oceny]. Wpisz uzasadnienie, a następnie kliknij [wyślij prośbę do kupującego]. Tę wiadomość przekażemy kupującemu wraz z prośbą o zmianę oceny.
W tej samej zakładce możesz odpowiedzieć na opinię.
Dziękuje za pomoc. Rozumie że nic więcej się nie da zrobic w tej kwesti
po kliknieciu w link zakładki wyskakuje mi to
@LokalizatoryGPSP, spróbuj z tego linku.
Dziękuję
Mam do Pani jeszcze jedno pytanie gdyz po tej niesłusznej opini moje oferty nie sa wyswietlane w wynikach wyszukiwania allegro. Czy to narmalne?
@LokalizatoryGPSP, Twoje oferty są widoczne na Allegro: https://allegro.pl/uzytkownik/LokalizatoryGPSP. Możliwe, że przełączyłeś konto na tryb Allegro Business i dlatego ich nie widzisz. Aby to zmienić, kliknij w nazwę swojego konta (w prawym górnym rogu) i następnie ''Wybierz jak kupujesz: Prywatnie''. Poniżej zrzut ekranu jak dokładnie to wygląda.
Oferty nie są widoczne na Allegro Business, ponieważ nie spełniają tych warunków. Na kontach prywatnych oferty są dostępne.
Jeśli jednak nie przełączałeś się na tryb firmowy i nie widzisz swoich ofert w trybie zakupów prywatnych, to podeślij mi frazę/hasło, które wpisujesz w wyszukiwarkę i numer oferty, którą powinniśmy wyświetlić w wynikach wyszukiwania.
https://allegro.pl/listing?string=flo2re&order=p - wpisuje flo2re lub flo4re . brak w wyszukiwarce allegro
Pilot NICE FLO2RE 433,92 MHz 2 kanałowy (8032595795452) • Cena, Opinie • Piloty 17859553051 • Allegr... np ta oferta w wyszukiwarce przy frazie flo2re jest nbiewidoczna
Numer oferty: 17859553051- flo2re Numer oferty: 17837474411- flo4re , Numer oferty: 17870397689 - inti2 nie sa w wynikach wyszukiwania dostepne. reszty jeszcze nie sprawdzałem
@LokalizatoryGPSP, ta oferta jest widoczna na liście tutaj. Klient zobaczy Twoją ofertę dopiero wtedy, gdy na liście produktowej kliknie w [Zobacz X ofert] przy reprezentancie produktu - dla każdego produktu na liście nasz algorytm wybiera Top ofertę, czyli reprezentanta tego produktu.