Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
We wtorek zablokowano mi konto. Nie mam pojecia dlaczego. Jedyna wiadomosc ktora dostalam to ta, ze dropshipping, ktory prowadze, jest niebezpieczny... Ze niby jak niebezpieczny? Bo nie kumam! Chcieli zeby sie odezwac jak wszystkie dotychczasowe zamowienia beda odebrane. Zrobilam to i oczywiscie odpowiedzi brak. Jestem juz tak sfrustrowana ta sytuacja, ze pojecia nie mam co moge jeszcze zrobic i co dzial weryfikacji wymysli i kiedy maja zamiar cokolwiek zdzdalac i podac mi prawdziwa przyczyne blokady. Drodzy Adminstratorzy - Prosze o pomoc!!!
Naprawdę ten asortyment jest niebezpieczny na realizację zamówienia? przecież meble sprzedają i różne dziwactwa, szczerze nie rozumiem dlaczego skreśla się na starcie, każdemu należy dać szansę.😣
W któryś dzień poblokowali sporo kont bez powodu, przynajmniej kilka postów tu wtedy było. Może akurat na to się załapałaś. A ze znaleźli coś czego mogli się czepnąć... Ktoś pamięta czy akurat było we wtorek? Nie mam czasu tego teraz szukać....
Sprawa jest dość prosta do rozwiązania. Zgłoś sprawę do UOKiK bo to co robi allegro podlega pod dyskryminację Ciebie jako sprzedawcę. Jak słusznie zauważyłeś większość allegro to dropshipping i nie widać poblokowanych kont. Po zgłoszeniu sprawy do UOKiK temat szybko się rozwiąże.
Zgłoszenie składasz elektronicznie przez ePUAP.gov
W takich wypadkach za dyskryminacje UOKiK może nałożyć karę do 10% z zeszłorocznego obrotu.