Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Bardzo proszę o pomoc.
Na moim koncie zanotowano od wielu dni ogromny spadek, podyktowany rzekomymi nieterminowymi odpowiedziami w dyskusjach oraz średnim czasem odpowiedzi.
Ja jednak nie potrafię znaleźć nieterminowej odpowiedzi ani raport takiej nie pokazuje.
Straciłam supersprzedawcę bo sytuacja ma miejsce już od wielu dni. Przekopałam wszystkie dyskusje i nie ma nic do czego można się przyczepić.
to zapytaj o to bezpośrednio allegro
@MatKor_zakupy weryfikuję to i wrócę z informacją.
@MatKor_zakupy wracam do Ciebie z informacją. Łącznie masz 1 nieterminową odpowiedź z 29 września na łącznie 10 wiadomości (pyatania od klientów, dyskusje).
Terminowych odpowiedzi udzieliłeś na 9 wiadomości, czyli 90%. Zgodne z kalkulacją, dzisiaj masz 0 pkt (punkty dodatnie +4 otrzymujesz za każdy 1% powyżej 90, czyli za 100% 40 pkt.). Ujemne punkty, wyświetlamy jako porównanie do poprzedniego miesiąca. W poprzednim miesiącu (od 17 września) miałeś 100% terminowych odpowiedzi i +40 pkt. w tej mierze. Stąd w porównaniu do wskazanej daty, jest spadek.
Ok. Mam pytanie od klienta zadane w piątek.
Odpowiedź udzielona w poniedziałek.
Jaki mam czas na odpowiedź w takiej sytuacji? aby odpowiedź nie została uznana za przeterminowaną?
@MatKor_zakupy od 00:00:01 w sobotę, do 23:59:59 w niedzielę, czas się zatrzymuje 😉