Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy mogę dostać nr telefonu pomoc allegro? czy coś takiego oni posiadają.
@mariusz123aaaaa, może opiszesz swój problem tutaj? 🙂 Spróbujemy pomóc.
nie mogę odzyskać pieniedzy za sprzedany towar od allegro mam na swoim rachunku 6tys i nie mogę nic zrobic cały czas mi piszą zebym potwierdził swoją weryfikację a już zrobiłem przelew 1,01 pare razy myslę isci z tym na policję to jest paanoja moje pieniodzę są . za wystawiani i za kazda tranzakcje zapłaciłem wam a wy mi nie odajecie kasy
jestem tak z irytowany ze szok cały czas zmiany na tym allegro robicie @#$%^ z wami dawa kasę mi
@mariusz123aaaaa Czy wykonujesz przelewy weryfikacyjne z rachunku, którego dane są zgodne z danymi właściciela konta Allegro?
jak proszę zobaczyć ze PKO sa nie mogę zrobić przelewu bo nie ma takiej opcj tylko iPKO a ja nie mam takiej opcji zrobiem przelew przez pocztę i dalej nic id w poniedzialek na policje nie rozumiem tego ze to są moje kasa i wy robi cały czas pod górkę Proszę podać nr tel do allegro jakim my swiecie zyjeme ze nie mozna się skontaktowa na infolini allegro szok
@mariusz123aaaaa, musisz być właścicielem lub współwłaścicielem rachunku, który podajesz - inaczej nie zaakceptujemy wniosku o aktywację wypłat.
Jestem właścicielem mojego konta i tak samo zona mogę wysłać zdjęcie ile razy już wysyłałem potwierdzenie 1,01 PayU
Więc nie rozumiem dlaczego Allegro robi z tego problem!😁
Proszę o możliwości się skontaktowania zemną sprawie mojego problemu
Masz konto PKO a jak zrobiłem przez konto PKO BP! dlaczego nie możesz zrobić przelewu? Jest jeszcze druga opcja ale raczej nie wchcodzi w rachubę, rozumiem, rozwiązujesz umowę z Allegro i muszą Ci zwrócić.
nie, chodzi mi że nie mogą przelać na moje konto mojej kasy z PayU
nie licz na pomoc moderatorek - one lubią tylko szybkie i łatwe tematy żeby móc się wykazać. Albo zepchną temat na payu chociaż weryfikacja jest przez ich stronę.
cały czas to samo czekamy na twój przelew PayU (1,01) masakra jakaś idę na policję zobaczymy co oni powiedzą
hmm, numer telefonu do Allegro jest jak Goździkowa z reklamy, każdy o niej słyszał, ale nikt nie widział.
Wiem od znajomego, że jest możliwość zamówienia rozmowy z konsultantem Allegro, ale nie wiem, jak to zrobić. I podobno ten konsultant do Ciebie zadzwoni.
Na dole jest opcja "Wybierz sposób kontaktu" i tam będziesz miał możliwość zamówienia normalnej rozmowy telefonicznej.
Alternatywnie jest numer telefonu dla seniorów, ale tam pomagają w prostych sprawach, typowo seniorskich: 61 627 17 77