anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ocena produktu i ocena sprzedaży

udzior
#1 Nowicjusz#

witam,

czy nie da się jakoś powiązać, żeby od razu oceniać i kupiony produkt i sprzedawcę?

a tak trzeba tracić czas i szukać wszystkiego oddzielnie.

zdarzyło mi się, że nie dostałem jakiegoś bonusu przez to, że sprzedawcy nie oceniłem, mimo oceny produtku!

dopiero trzeba się zagłębić w ustawienia konta, szukać ocen i wystawiać...

a najlepsze jest to, że jak się ocenia sprzedawcę, to pod spodem pojawia się zakupiony produkt, żeby go oceniać po raz kolejny...

dziękuję za pomoc

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

xyz96
#21 Demiurg#

Nie ma żadnego problemu aby oceniać wszystko razem w jednym komentarzu do transakcji. Tam są pola do oceny zgodności z opisem, a o jakości produktu można wspomnieć w części tekstowej. Jeśli jakość jest doskonała, będzie to dodatkową zachętą do robienia zakupów u tego sprzedawcy 🙂  Mało kto czyta te oddzielne oceny produktów, a wiele osób czyta komentarze do transakcji.

oznacz moderatorów

udzior
#1 Nowicjusz#

jakoś nie udało mi się tego ocenić za jednym razem... muszę się przyjrzeć, gdzie to jest...

oznacz moderatorów

msniezek
Administrator
Administrator
Ekipa Gadane

@udzior jeżeli umożliwiamy ocenę danego produktu (nie zawsze tak jest), odpowiedni formularz pojawi się na stronie oceny sprzedawcy - po wyborze typu oceny. Czyli: jak klikniesz kciuk w górę lub w dół, poniżej pojawi się opcja gwiazdkowej oceny produktu.

Maciej Śnieżek
   Menedżer Społeczności

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

ładne skarpetki maciusz 😄

oznacz moderatorów