Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam,
czy nie da się jakoś powiązać, żeby od razu oceniać i kupiony produkt i sprzedawcę?
a tak trzeba tracić czas i szukać wszystkiego oddzielnie.
zdarzyło mi się, że nie dostałem jakiegoś bonusu przez to, że sprzedawcy nie oceniłem, mimo oceny produtku!
dopiero trzeba się zagłębić w ustawienia konta, szukać ocen i wystawiać...
a najlepsze jest to, że jak się ocenia sprzedawcę, to pod spodem pojawia się zakupiony produkt, żeby go oceniać po raz kolejny...
dziękuję za pomoc
Nie ma żadnego problemu aby oceniać wszystko razem w jednym komentarzu do transakcji. Tam są pola do oceny zgodności z opisem, a o jakości produktu można wspomnieć w części tekstowej. Jeśli jakość jest doskonała, będzie to dodatkową zachętą do robienia zakupów u tego sprzedawcy 🙂 Mało kto czyta te oddzielne oceny produktów, a wiele osób czyta komentarze do transakcji.
jakoś nie udało mi się tego ocenić za jednym razem... muszę się przyjrzeć, gdzie to jest...
@udzior jeżeli umożliwiamy ocenę danego produktu (nie zawsze tak jest), odpowiedni formularz pojawi się na stronie oceny sprzedawcy - po wyborze typu oceny. Czyli: jak klikniesz kciuk w górę lub w dół, poniżej pojawi się opcja gwiazdkowej oceny produktu.
ładne skarpetki maciusz 😄