Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Jak mogę poprosić kupującego o ocenę?
zrobiłem 3 sprzedaże, wszystko odbyło się jak należy, ale nie otrzymałam żadnej oceny.
Mogę jakoś poprosić kupującego o wystawienie takiej oceny, na początku wiadomo że jest to mega ważne .
Ilość wystawianych ocen spada od dłuższego czasu bardzo mocno. Jeśli mam strzelać to 15-20% max zakupów jest ocenianych.
O oceny lepiej nie prosić bo może mieć to skutek odwrotny od zamierzonego a wtedy problem będzie jeszcze większy niż brak ocen 🙂
Można dołączać do paczek ulotki z prośba, Allegro także wysyła przypomnienia, ale także ta nowa metoda ocen to porażka.
@LJ-zootechnika Po prostu kupującym się nie chce > kliknięcie oceny wymaga "dużego wysiłku umysłowego", a nie każdy ma czas i ochotę pomyśleć > a telefonowanie czy pisanie maila z prośbą o ocenę może się źle skończyć > klient jak nie napisze, pomimo przypomnienia Allegro > to już nie napisze.
@LJ-zootechnika Rzeczywiście dla początkujących może to być problem, ale samemu lepiej się nie dopraszać. Ewentualnie wysyłać wraz z towarem jakąś ulotkę-prośbę, że dopiero zaczynamy i zależy nam na ocenach, ale nie pisać, ani tym bardziej nie dzwonić 🙂